Vacature (Junior) Bouwkundig Modelleur

(Junior) Bouwkundig Modelleur in Middelburg

(Junior) bouwkundig modelleur

Vestiging
Middelburg


Richting
Architectuur en Bouw


Toon lef voor een mooiere wereld

" Ter uitbreiding van het team Bouw & Consultancy zijn wij op zoek naar een junior bouwkundig modelleur. Onze adviseurs, constructeurs en projectleiders zijn betrokken bij complexe projecten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan het beter, mooier en veiliger maken van de omgeving waar jij woont, werkt of recreëert. Kom jij ons helpen om deze ambitie waar te maken? Wij bieden jou, als starter de ruimte, begeleiding en de uitdagende projecten om je tot een professional binnen onze dynamische afdeling te kunnen ontwikkelen.

"

- Michel van Aert - teammanager Bouw & Consultancy

Sweco zoekt voor haar team Bouw & Consultancyeen junior bouwkundig modelleur voor kantoor Middelburg. Ons team is een hecht team dat bestaat uit zo'n 18 personen. Het team maakt onderdeel uit van de business unit Bouw en valt onder de divisie Water & Energie. Wij begeleiden jaarlijks tal van uitdagende en aansprekende projecten, van initiatief tot realisatie en nazorg. Onze klanten zijn onder meer de industrie (energie, high voltage, drinkwater, chemie, food, pharma), aannemers, ontwikkelaars en (semi)overheden. Vanwege de multidisciplinaire organisatie van Sweco wordt er nauw samengewerkt met andere afdelingen en externe partners in de bouw. De focus van onze projecten ligt op duurzaamheid en circulariteit.

Als junior bouwkundig modelleur word je uitgedaagd en begeleid om het geometrische model te bouwen en uit te breiden. Hierbij ben je zelf aan het modelleren en kun je je ontwikkelen in het BIM management of projectmanagement. Ben jij toe aan een nieuwe (eerste) stap in je carrière en zoek jij een mooie, uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden bij het grootste architechten- en ingenieursadviesbureau van Europa? Wil jij werken aan toonaangevende projecten? Solliciteer dan snel!

Dit is wat jij meebrengt

 • Afgeronde hbo- of wo- opleiding Bouwkunde;
 • Bij voorkeur een aantal jaar ervaring, maar starters met interessante (stage)ervaringen worden ook van harte uitgenodigd te solliciteren;
 • Ondernemend en samenwerkingsgericht;
 • Zelfstandig maar kan ook in een team werken;
 • Nieuwsgierig en proactief.

Dit is wat je van ons kunt verwachten

 • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
 • Een moderne en hybride werkomgeving die bruist, verschillen omarmt en persoonlijk leiderschap stimuleert
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien
 • Een hecht team met de beste mensen
 • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand

Dit is wat we jou bieden

Bij Sweco zit je goed. En dit mag je van een koploper verwachten. Om te beginnen ontvang je een goed salaris en maar liefst 32 vakantiedagen. Daarnaast bieden we een thuiswerkvergoeding, vakantietoeslag, een circulaire thuiswerkplek en een uitstekende pensioenregeling waar Sweco 85% van de maandelijkse inleg betaalt.

Daarnaast krijg je bij Sweco veel regie, vrijheid en verantwoordelijkheid. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. En heb je binnen ons arbeidsvoorwaardenpakket de keuze om te kiezen op welke manier jij reist. We stimuleren duurzame en actieve keuzes en belonen deze extra. Ook krijg je direct toegang tot de Sweco Academy voor zeer ruime ontwikkelmogelijkheden en tot ons vitaliteitsprogramma gericht op leefstijl en sport.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika's op kantoor, events op jouw vestiging, en activiteiten vanuit Jong Sweco en de lokale personeelsverenigingen.

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button 'solliciteer'. We kijken uit naar je cv en motivatie!
Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Michel van Aert, teammanager via of . Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan via of .

 • Over Sweco

  Hier vertellen we wat ons drijft, waar we in geloven en hoe we elke dag het verschil maken.

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de duurzame samenlevingen en steden van de toekomst. Samen met klanten en de kennis van 21.000 architecten, ingenieurs en adviseurs creëren we slimme oplossingen voor het stedelijk gebied. Met oog voor de versnellende kracht van digitalisering en het perspectief van een groene en duurzamere samenleving. Sweco is Europa's grootste architecten- en ingenieursadviesbureau, met een omzet van circa 2,2 miljard euro en genoteerd aan de Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com .Functie:bouwkundig modelleur
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sweco via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. (Junior) Bouwkundig Modelleur Sweco 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures