Vacature 2 Ambulant Hulpverleners Kindtraject/Oudertraject

2 Ambulant Hulpverleners Kindtraject/Oudertraject in Middelburg

2 Ambulant Hulpverleners Kindtraject/Oudertraject

1 november 2023

Wij zijn Juvent, de Zeeuwse jeugdzorgspecialist. Wij stellen alles in het werk om de hulpvraag van jongeren en ouders zo goed mogelijk te beantwoorden en zoeken een tweeAmbulant hulpverleners Kindtraject / Oudertraject om hieraan bij te dragen. Als medewerker van Juvent weet je: jouw werk heeft zin!

Twee Ambulant hulpverleners Kindtraject / Oudertraject

beide voor 24 uur per week

Jouw zinvol werk

Je bent één van de leden van het team Ouderschapsbemiddeling (OSB). Dit team werkt met ouders die in hoog conflict scheiding (HCS) zitten én met hun kinderen. De volgende trajecten vallen onder dit team: de bemiddeling, het Kindtraject en het Oudertraject. Jij zal als ambulant hulpverlener met kinderen of individueel met ouders aan de slag gaan. Met de uitbreiding van twee collega's bestaat OSB uit tien personen.

Het Kindtraject is voor alle kinderen vanaf 4 jaar, van wie de ouders een bemiddelingstraject starten. Jij zal spelenderwijs en door gesprekken met het kind verkennen hoe het kind de scheiding van de ouders ervaart. Je vormt een beeld van de ontwikkeling van het kind en zet hier interventies op in. Je hebt regelmatig overleg met je collega's en gedragsdeskundige.

Het Ouder & Kindtraject 0-7 jaar is een te ontwikkelen traject voor ouders die een bemiddelingstraject volgen en zal gericht zijn op het jonge kind en zijn contact en band (hechting) met zijn beide ouders.

Jij bent zinvol want

Je bent in het bezit van een relevant hbo-diploma, zoals Social Work of Pedagogiek. Voor deze functie is een registratie als jeugd- en gezinsprofessional of jeugdzorgwerker in het SKJ-register verplicht (zie het SKJ-register ). Mocht je nog niet geregistreerd zijn, dan voldoe je in ieder geval wel aan de voorwaarden voor registratie.

Je hebt affiniteit en ervaring met het werken met kinderen en volwassenen in (hoog)conflictscheidingen. Zo ben je op de hoogte en heb je kennis van de impact en gevolgen van scheiding op kinderen en volwassenen. Uiteraard houd je je eigen expertise op peil. Soms ontstaan in jouw werk onverwachte of complexe situaties waarbij je moet improviseren. Jij weet hier flexibel en stressbestendig mee om te gaan. Als proactieve en betrokken professional, die ook voldoende afstand kan bewaren, draag je jouw steentje bij aan een stabielere toekomst voor het kind of de jongere en het gezin.

Wat je van ons mag verwachten

Juvent geeft jou het professionele vertrouwen en creëert ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. De kwaliteit van onze hulpverlening staat of valt tenslotte met de kwaliteit van onze medewerkers. Met ons eigen opleidingsprogramma Juvent Academie bieden wij onze medewerkers dan ook een grote diversiteit aan vakmodules én persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Zo maak je als medewerker onbeperkt gebruik van e-learnings via GGZ Ecademy en GoodHabitz. Jouw team wordt gecoacht door een teamcoach en er is de mogelijkheid tot het volgen van intervisie. Op deze manier ondersteunt Juvent in individuele en collectieve ontwikkelbehoeften.

In 2024 wordt je geschoold in algemene kennis van (hoog)conflictscheiding en van ouderschapsbemiddeling. Als ambulant hulpverlener krijg je daarnaast vakspecifieke scholing gericht op het Kindtraject en Oudertraject binnen (hoog)conflictscheiding.

En verder…

  • belonen we jouw zinvol werk conform cao Jeugdzorg en ben je ingeschaald in salarisschaal 9 (minimaal € 2.817,- en maximaal € 4.207,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).
  • krijg je bovenop je loon 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en vergoeding van de tunnelkosten.
  • is jouw gezondheid belangrijk voor ons. Je krijgt toegang tot ons Ju-Fit programma om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven.
  • als thuiswerken mogelijk is in je functie, faciliteren we jou in een goede thuiswerkplek en een vergoeding.
  • ontvang je iedere maand € 20,- bruto van Juvent als tegemoetkoming zorgverzekering.
  • hebben we een actieve personeelsvereniging.
  • je krijgt een tijdelijk contract voor 24 uur per week en wel tot 1 januari 2025.
  • is Juvent constant in beweging en hebben we regelmatig vacatures. Als interne kandidaat zie je deze als eerst en heb je voorrang op externe kandidaten.


Functie:2 hulpverlener kindtraject oudertraject
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2817 – 4207
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Juvent via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. 2 Ambulant Hulpverleners Kindtraject/Oudertraject Stichting Juvent 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures