Vacature Adviseur Ruimte

Adviseur Ruimte in Middelburg

Adviseur Ruimte

Ede of Middelburg


SPA WNP ingenieurs - met vestigingen in Ede en Middelburg - is een gerenommeerd adviesbureau op het gebied van bouw, milieu en ruimte. Wij werken onder meer voor de industrie, projectontwikkelaars en aannemers. Onze opdrachtgevers ontzorgen wij bij het realiseren van hun plannen met het opstellen van vergunningaanvragen bestemmingsplannen, omgevingsplannen en andere toestemmingen, inclusief de benodigde technische onderzoeken.

Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste adviseur Ruimte voor ten minste 32 uur in de week. Je loopt al een aantal jaar mee in het ruimtelijk domein en je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Als standplaats kun je kiezen uit Ede of Middelburg.

Jouw functie als adviseur Ruimte

Als adviseur Ruimte ben je de directe gesprekspartner van klanten en stakeholders en zorg je ervoor dat je projecten soepel draaien, zowel inhoudelijk als financieel. Je stuurt daarbij junior en medior adviseurs aan. In je functie schroom je niet om gevraagd en ongevraagd advies uit te brengen op alle gebieden van de Ruimtelijke Ordening. Voor jou is het een uitdaging om uiteenlopende ruimtelijke projecten te leiden. De projecten, waar je aan werkt, verschillen van omvang en aard voor opdrachtgevers in bijvoorbeeld de woningbouw, industrie, recreatie en landbouw. Je verwerft nieuwe opdrachten en kiest voor zakelijke relaties die standhouden op de lange termijn. In deze functie werk je zelfstandig en samen met adviseurs en een deskundig team. We vinden het belangrijk dat je werkzaamheden coördineert en waar nodig collega's ondersteunt en opleidt, samen klaren we de klus.

Wij bieden

Werken bij SPA WNP ingenieurs betekent dat je deel uitmaakt van een middelgroot bureau met alle daarbij behorende voordelen. Zoals een hecht team waarin we elkaar vanuit verschillende disciplines aanvullen. Een informele organisatie waarin je kunt meepraten over het beleid en de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Met vanaf dag één boeiende opdrachten, waarbij je denkkracht zowel in de breedte als in de diepte wordt gevraagd. En natuurlijk prima arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, flexibele mogelijkheden voor thuiswerken en volop ruimte voor opleidingsmogelijkheden.

Wij vragen

  • Een relevante afgeronde hbo/wo-opleiding
  • Circa 5 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van bestaande wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening en de aankomende Omgevingswet
  • Commerciële feeling voor het werven van nieuwe opdrachten
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden en een flexibele en dienstverlenende instelling

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Solliciteren kan via . Richt je motivatiebrief aan en stuur je cv mee. Geen probleem, je kunt Daan bellen op .

SPA WNP ingenieursFunctie:adviseur ruimte
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SPA WNP via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Adviseur Ruimte SPA WNP 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures