Vacature Assemblage medewerker

Assemblage medewerker in Middelburg

Jij bouwt mee aan grote gebouwen die over heel de wereld komen te staan. Dit doe jij doormiddel van het assembleren aan de hand van bouwtekeningen en mondelinge instructies. Je werkt met aluminium profielen, isolatiemateriaal wat je zelf plaatst en af kit en je gaat glas plaatsen. Jouw werk is afwisselend want geen enkel gebouw is hetzelfde om te maken! Wanneer je had vak onder de knie hebt kan je doorgroeien naar de special afdeling. Hier worden kozijnen geassembleerd met bijzondere vormen. Meer uitdaging en afwisseling dus.

Je werkt nauw samen met collega's en zorgt ervoor dat de constructies veilig zijn. Hierdoor heb je een gezellig team waarmee je mooi werk aflevert. Jouw werktijden zijn van 7:30 - 16:15 zodat je lekker op tijd naar huis kan.

Is een project afgerond zijn er mogelijkheden om bij de opening aanwezig te zijn. Op die manier weet je dus waarvoor je werkt!Functie:assemblage medewerker
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met House of Covebo B.V. via zijl@covebo.nl of 31629332787. Of bezoek hun website http://covebo.nl/vestiging/goes.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Assemblage medewerker House of Covebo B.V. 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures