Vacature Basisarts

Basisarts in Middelburg

Basisarts

''Kan jij mij geruststellen en mij tegelijkertijd een vertrouwd gevoel geven? Ik vind het namelijk best wel spannend om naar de arts te gaan. Kan jij de rust bewaren als ik onrustig ben?"

 • Middelburg
 • 16 tot 36 uur
 • 4185 tot 6320 euro
 • nr. 8426

Je kunt reageren t/m 05-01-2024

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Het medische team in Middelburg is onderdeel van expertisecentrum Advisium. In de regio Zeeland werken we samen met gedragswetenschappers, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen, artsen VG, bewegingsagogen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, verpleegkundig specialisten in opleiding, praktijkmanagers en medisch secretaresses. De medische dienst in Middelburg, onderdeel van expertisecentrum Advisium, is nog aan het opbouwen. We zijn bezig deze vorm te geven.

Expertisecentrum Advisium levert, binnen en buiten 's Heeren Loo, expertise door middel van specialistisch advies en behandeling ten behoeve van de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking in hun kwaliteit van bestaan. Advisium wil vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid een bijdrage leveren op het gebied van expertise en kwaliteit van zorg. Het expertisecentrum Advisium is, met ruim 1200 medewerkers, de grootste kennisorganisatie binnen de VG en de LVG, met over het hele land verspreid een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe ga je helpen?

Je biedt, samen met de arts VG en de verpleegkundigen, medische zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. De cliëntgroep is zeer gevarieerd van kinderen tot ouderen met (psycho)geriatrische zorgbehoefte. De cliënten hebben een beperking variërend van een lichte verstandelijke beperking tot een ernstige meervoudige beperking. De problematiek is veelal complex van aard, je werkt daarom veel samen met collega's uit het multidisciplinaire team. Ook heb je contacten met ouders, begeleiders, gedragsdeskundigen en specialisten uit het ziekenhuis.

Als je de ambitie hebt om te starten met de opleiding tot arts verstandelijk gehandicapten dan is dat ook een mogelijkheid. Je zal dan in het eerste of tweede jaar van je dienstverband starten met de opleiding. De opleiding tot arts VG start jaarlijks in februari en duurt drie jaar. Tijdens het eerste jaar van de opleiding werk je bij 's Heeren Loo onder supervisie van een ervaren en getrainde arts VG-opleider. Het tweede jaar van de opleiding bestaat uit stages in aanpalende medische specialisaties zoals epilepsie, revalidatie, genetica en psychiatrie. Tijdens het derde jaar van de opleiding werk je weer bij 's Heeren Loo en heb je ook de zorg over cliënten met een complexere hulpvraag.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 4185,- en maximaal € 6320,- (FWG 65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, balansverlof naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • De mogelijkheid om te starten met de opleiding tot arts verstandelijk gehandicapten (arts VG), als je gestart bent met de opleiding wordt je direct ingeschaald als arts VG in FWG 75.
 • Bij een verhuizing naar de regio Middelburg, worden je verhuiskosten vergoed conform de afspraken in de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.

Dit ben jij

Je bent in het bezit van het diploma basisarts en je bent als dusdanig BIG geregistreerd. Daarnaast:

 • Heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg.
 • Weet je kaders te stellen, maar weet je ook kansen te creëren.
 • Ben je ondernemend en vind je het leuk om mee te denken over de toekomst.
 • Vind je complexe casussen een uitdaging.
 • Kan je zelfstandig werken en beschik je over een teamgeest.

Sollicitatieprocedure

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Justine Weijenberg (manager Advisium) via telefoonnummer .

Of neem contact op met de afdeling recruitment door even te bellen of een Whatsapp berichtje te sturen naar Chantal van Veldhuizen of , wij helpen je graag verder!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.Functie:basisarts
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4185 – 6320
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Basisarts ’s Heeren Loo Zorggroep 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures