Vacature Bijlesdocenten

Bijlesdocenten in Oost-Souburg

Bijles geven

Scriptium is op zoek naar bijlesdocenten die ons team kunnen versterken. Heb je een achtergrond in bijles geven en werk je graag met leerlingen en studenten? Dan is bijles geven bij Scriptium wellicht iets voor jou. Bij Scriptium geef je bijles aan leerlingen en studenten die hulp nodig hebben bij het leren voor een bepaald vak aan de middelbare school, het hbo of wo. Je geeft tips, feedback en advies, motiveert en stimuleert, en presenteert leerstof op een manier die aansluit bij de leerling.

Kandidaatsprofiel

 • Sterke affiniteit met onderwijs en didactiek
 • Actuele en parate kennis in het vakgebied
 • Excellente mondelinge taalbeheersing
 • Betrokken en sociaal

Het is een plus als je

 • Ervaring hebt als (bijles)docent
 • Gespecialiseerd bent in een vakgebied/studierichting
 • Goed kunt omgaan met scholieren en studenten
 • Een luisterend oor kan bieden

Wat bieden we jou

 • Je krijgt een billijke vergoeding
 • Je kiest zelf de opdrachten en je werktijden
 • Zelfontwikkeling op vlak van didactiek en bijles
 • Je verricht leuk werk met leerlingen
 • Je ontwikkelt je kennis over diverse onderwerpen
 • Je bepaalt zelf hoeveel je werkt

In welke vakken kan ik bij Scriptium bijles geven?

Je kunt bij Scriptium bijles geven in alle vakken die onderdeel zijn van het Nederlands onderwijssysteem. Het gaat dan om bètavakken als natuurkunde, wiskunde en scheikunde, maar natuurlijk ook om taalvakken (Frans, Engels, Duits, etc.) en vakken als geschiedenis en aardrijkskunde. Bijles geven binnen het hoger onderwijs gaat vaak meer over onderliggende basisvaardigheden. Zo kun je een student Bedrijfskunde helpen met rekenvaardigheden, een student Rechtsgeleerdheid met Nederlandse schrijfvaadigheden en een student International Business met Engelse spreekvaardigheid. Aan studenten in het mbo, hbo en wo wordt ook vakgericht bijles gegeven. Dit betekent dat je dus bijles kunt geven in de vakken die je als onderdeel van je studie hebt gehad, en aanverwante vakken.

Waar kan ik bijles geven?

Scriptium biedt online bijles en bijles op locatie. Die bijles op locatie wordt doorgaans bij de student/leerling thuis gegeven. Je reist dan dus als docent naar de student toe om daar bijles te geven. Scriptium biedt een hogere uurvergoeding bij bijles op locatie en vergoedt de reiskosten. Indien je liever bijles wil geven via online middelen is dat ook mogelijk. Verreweg de meeste studenten kiezen voor bijles online. Er wordt dan verwacht dat je beschikt over werkende apparatuur en een geldig programma.

Solliciteren?

Interesse? Stuur een korte motivatie, je persoonlijke basisgegevens en je CV naar . Geef in de mail aan dat je solliciteert naar de functie van bijlesdocent en vermeld ook in welke andere functies je eventueel geïnteresseerd zou zijn. We komen dan snel bij je terug!

Scriptium is een expertisecentrum dat gespecialiseerd is in academische en onderwijskundige hulp.

Scriptium
KvK 64745937

0

www.scriptium.nl

Hallo! Momenteel zijn we enkele sitewerkzaamheden aan het uitvoeren. Je kunt je document ter controle opsturen naar . Op www.scriptium.nl/prijzen-nakijken kun je de prijs berekenen.Functie:bijlesdocenten
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scriptium via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Bijlesdocenten Scriptium 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures