Vacature Callcentermedewerker thuiswerken

Callcentermedewerker thuiswerken in Middelburg

Delta Energie is op zoek naar een energieke en vriendelijke Front Office Medewerker om ons hechte team te versterken. Met de startdatum op 4 december bieden we jou de kans om een boeiende rol te vervullen op de front office, met een aantrekkelijk startsalaris van €15,14. Als jij klaar bent voor een uitdagende functie waarin je klantgerichte gesprekken voert, lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris van €15,14 bruto per uur
  • Tijdelijk met uitzicht op een vast contract
  • Eindejaarsuitkering
  • Werktijden tussen 8:00-18:00
  • Hybride werken
  • Avonden en weekenden altijd vrij
Wie ben jij

Bij Delta Energie halen we energie uit klantenservice! Jij kunt snel schakelen, omgaan met emoties, en geen vraag is jou te veel. Met jouw inlevingsvermogen weet je precies hoe je klanten tevreden kunt stellen. Je hebt minimaal een mbo 4 werk- en denkniveau en bent bedreven in communicatie via telefoon, e-mail, chat en social media. Bij Delta Energie geloven we in de kracht van bellen, want een beller is sneller!

Wat ga je doen

Als Front Office Medewerker bij Delta Energie staan diverse klantgesprekken centraal. Jij bent het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat klanten met een glimlach de telefoon ophangen. Dit omvat onder andere het bekijken van nota's, het aanpassen van termijnbedragen, het doorgeven van meterstanden en het verwerken van verhuizingen. Je hebt niet alleen de vaardigheden om vragen te beantwoorden, klachten af te handelen en de juiste oplossingen te bieden, maar ook om proactief de klantbeleving te verbeteren.

Het begint allemaal met een inwerkperiode van 4 weken, waarin je 32 uur per week volledig op kantoor werkt. Na de inwerkperiode kun je hybride aan de slag. Het inwerktraject bestaat uit 2 weken training en 2 weken bellen onder begeleiding. Daarna ben jij klaar om zelfstandig aan de slag te gaan!

Bij Delta Energie houden we onze medewerkers graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je wordt betrokken bij updates en we kijken naar jouw kansen binnen ons bedrijf. We zijn trots op onze duurzame initiatieven, zoals groene stroom uit Zeeland, en koesteren onze Zeeuwse roots. Bovendien organiseren we leuke teamuitjes en nemen we op de front office deel aan de DELTA Foundation Ride for the Roses, gezamenlijk op de (elektrische) fiets. Hard werken wordt vaak beloond met de mogelijkheid tot overname door Delta Energie.

Waar ga je werken

Delta Energie is gevestigd in het prachtige Middelburg en draagt trots de Zeeuwse roots uit. Wij dragen graag ons steentje bij aan verduurzaming door heel Nederland. Bij Delta Energie heerst een positieve en stimulerende werkomgeving, waarin we samen streven naar succes en plezier hebben in wat we doen. Werktijden zijn tussen 8:00 en 18:00, altijd vrij in de weekenden en avonden. Reiskostenvergoeding bedraagt €0,21 per kilometer (vanaf 10 km) en er is een thuiswerkvergoeding van €2,15.

Sollicitatie

Wil jij deel uitmaken van ons fijne team en bijdragen aan een duurzame toekomst? Solliciteer dan nu als Front Office Medewerker bij Delta Energie en laat ons zien dat jij de medewerker bent die wij zoeken. Wie weet wacht er een prachtige carrière op je bij Delta Energie! Een referentiecheck is verplicht. Bel naar 0113-308120/ delta@tempo-team.nl

Een referentiecheck is verplicht.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Callcentermedewerker thuiswerken, Callcentermedewerker inbound
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Callcentermedewerker thuiswerken Tempo-Team 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures