Vacature Casemanager aftersales

Casemanager aftersales in Middelburg

Snel internet, daar wordt iedereen toch blij van. Delta Fiber regelt dit voor haar klanten. Net als razendsnel internet, groeit Delta Fiber razendsnel op het gebied van glasvezel. Dat vraagt om extra hulp! Met een lekker start salaris van €13,62 kan jij als casemanager aftersales aan de slag. Zo kan iedereen weer rustig verder met Netflixen, gamen of thuis werken 😉

Wat bieden wij jou
  • €13,62 bruto per uur!
  • Hybride werken
  • Tijdelijk, met uitzicht op vast dienstverband
  • Makkelijk bereikbaar met het OV
  • Informele werksfeer
  • Flexibele werktijden
Wie ben jij

Kennis van glasvezel is handig maar je wordt volledig ingewerkt op dit gebied. Al bekend in de telecom wereld? Handig want daar worden we blij van want ervaring in de telecom is gewenst. Je bent minimaal 24-32 uur per week beschikbaar en hebt minimaal een afgeronde mbo-niveau 3-opleiding.

Wat ga je doen

Jij en je collega's zorgen voor de juiste verloop van telefonisch klantcontact, het verwerken van de annuleringen in het systeem, het aansturen van de monteurs, het verwerken van de storingen en het verder onderhoud van klantcontact. Afwisseling genoeg dus!

Op de aftersales afdeling is voldoende afwisseling. Samen met je collega's zorg je voor de juiste verloop van telefonisch klantcontact. Je verwerkt de annuleringen in het systeem, stuurt de monteurs aan en verwerkt de storingen. Natuurlijk niet te vergeten; je onderhoudt het contact met de klanten.

Waar ga je werken

Je komt te werken in het Aftersales-team van Delta Fiber in Middelburg, een relatief nieuw team dat zich bezighoudt met alle aspecten rondom glasvezel. Dit zelfsturende team wordt soepel geleid door supervisor Kimberly. Binnen Delta Fiber wordt dit team steeds belangrijker. Je maakt deel uit van een dynamisch en enthousiast team, waar volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. Deze functie biedt langdurige werkgelegenheid met uitzicht op een vast dienstverband.

Sollicitatie

#ALLESHIERISTEMPO Dus waar wacht je nog op?!
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onze website www.tempo-team.nl. Vragen en/of opmerkingen? Bel of mail gerust! Wij zijn te bereiken op 0113308120 of via delta@tempo-team.nl. Voor een snelle procedure zorg je voor een referentie die wij kunnen bellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Casemanager aftersales, Sales medewerker
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Casemanager aftersales Tempo-Team 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures