Vacature Catering medewerker

Catering medewerker in Middelburg

Werken bij verschillende bedrijfsrestaurants in het mooie Zeeland? Gastvrijheid zit in jouw bloed. Eten en mensen, daar werk jij het liefst mee! Herken jij je hier in? Ga bij ons aan de slag als cateringmedewerker in Middelburg! Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • € 11,83 per uur. Mooi meegenomen!
  • Baas over jouw eigen agenda!
  • Verschillende toffe werkplekken!
  • Samenwerken met de leukste collega's!
  • Gratis trainingen via JMW!
Wie ben jij

Jij hebt er vooral heel veel zin in! Geen ervaring? Wij leren het je!

  • woon je in de regio Middelburg
  • ben je doordeweeks flexibel beschikbaar
Wat ga je doen

Jouw dag begint natuurlijk met een vers bakje koffie. Eventjes gezellig met jouw collega's kletsen over het weekend. De ovens gaan alvast aan en de soep staat op. De koelingen worden aangevuld met sapjes. De broodjes gaan de oven in en worden daarna heerlijk belegd.

Jij staat al klaar achter de kassa wanneer je de lunch begint! Mensen kunnen jou alles vragen over het lekkers dat jullie hebben gemaakt. Wanneer iedereen lekker zit is het tijd voor een rondje schoonmaak. Hier en daar een doekje over de tafel heen en het bestek wordt weer aangevuld. Alles is weer netjes wanneer iedereen de kantine heeft verlaten.

Voor een beetje afwaswerk draai jij je hand natuurlijk ook niet om. Samen met je collega werk je nog eventjes de laatste vaat weg. Zo kunnen jullie met z'n allen voldaan naar huis!

In de catering werk je voornamelijk tussen 08:00 en 16:00 uur, van maandag t/m vrijdag. Genoeg tijd over om andere leuke dingen te doen dus!

Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag bij verschillende bedrijfsrestaurants in Middelburg. Scholen, bedrijfskantines, lekker veel afwisseling! Je werkt via de grootste cateraars van het land. Super gaaf!

Sollicitatie

Ben jij al enthousiast geworden?! Reageer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Catering Medewerker, Catering beheerder B
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl of 657506418. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Catering medewerker Tempo-Team 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures