Vacature Chauffeur Bestelwagen

Chauffeur Bestelwagen in Vlissingen

Chauffeur Bestelwagen | Sligro | Vlissingen

Locatie:

Vlissingen, NL, 4387 PD

Vlissingen, 36 uur (fulltime)

Sligro Food Group is een bedrijf met een ondernemersgeest. Onze tomeloze energie, lef en passie hebben ons gebracht tot het punt waar we nu zijn; marktleider op het gebied van Foodservice. Wij bedienen klanten in alle Foodservice segmenten, van restaurants tot dagrecreatie, en van zorg tot catering. Dit kunnen wij niet zonder onze chauffeurs. Op dit moment zijn wij voor onze Sligro vestiging in Vlissingen op zoek naar een Chauffeur Bestelwagen.

Dit ga jij doen:
Onze ruime klantportfolio bestelt online welke producten hij de volgende dag op locatie wilt hebben. Jij gaat, samen met jouw collega's, er voor zorgen dat deze ook op tijd geleverd gaan worden. Je vervult als chauffeur dus een belangrijke rol, want dankzij jou hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken over missende producten en kunnen zij ongestoord verder gaan met het gastvrij ontvangen van hun klanten en het serveren van lekkere gerechten en bijpassende drankjes. Als chauffeur ben jij niet alleen degene die de bestelling komt brengen, maar ben je ook het visitekaartje van Sligro. Jouw klantenbestand is heel divers: van luxe hotel tot cafetaria en van sterrenzaak tot de kroeg op de hoek. Dit vraagt om een oplossings- en klantgerichte benadering. Een verantwoordelijke en servicegerichte baan waar je trots op mag zijn!

Je werkt tussen maandag tot en met zaterdag van 06.15 tot en met 15.15 uur, waarbij de eindtijd variabel is.

Wij nodigen jou graag uit voor een gesprek wanneer jij:

 • Bij voorkeur in het bezit bent van een geldig BE rijbewijs. Ben je in het bezit van rijbewijs B maar nog niet van E, dan kun je deze op kosten van Sligro halen;
 • Een servicegerichte en klantvriendelijke instelling hebt;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • In staat bent om fysiek werk te verrichten;
 • Een passie hebt voor eten & drinken want daar draait ons bedrijf op!

Wat bieden wij jou:

 • Een afwisselende en inspirerende werkomgeving waar jij als 'ondernemer' aan de slag gaat;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Een 8 maanden contract met uizicht op een vast dienstverband;
 • Toegang tot de Sligro Academy waar diverse ontwikkelingsmogelijkheden op aangeboden worden in de vorm van trainingen of (online) workshops;
 • En tot slot korting bij Sligro!

Interesse?

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met Recruiter via of .
Over Sligro
Sligro is onderdeel van Sligro Food Group en bestaat uit zelfbedieningsvestigingen en bezorgservicevestigingen. Sligro gaat voor een duurzame relatie met zijn klanten. Daarom vinden wij betrouwbaarheid, nuchterheid en alertheid belangrijke waarden.
Samen met onze klanten hebben wij één belangrijke passie: goed en eerlijk eten. Sligro Food Group is niet voor niets de grootste foodservice leverancier van Nederland.
Voor iedereen een plek! Sligro Food Group vindt het vanuit haar sociale hart en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk dat iedereen een kans krijgt om deel te nemen aan de arbeidsmarkt en dus ook bij Sligro kan werken.

Vakgebied: Chauffeur

Uren per week: 36

Merk: Sligro

Opleidingsniveau: Voortgezet / Secundair

Carrièreniveau: ProfessionalFunctie:chauffeur bestelwagen
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sligro Food Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Chauffeur Bestelwagen Sligro Food Group 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures