Vacature Commercieel Administratief Medewerker

Commercieel Administratief Medewerker in Vlissingen

Commercieel administratief medewerker

Ben jij iemand die het leuk vindt om dagelijks veel klanten te spreken? Pak jij graag diverse administratieve taken op? En wil jij een belangrijke schakel in het verkoopproces zijn? Dan ben jij dé Commercieel administratief medewerker die wij zoeken!

Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar administratieve ondersteuning ter aanvulling in ons ambitieuze Nederlandse team!

Administratief sterk, commerciële aanleg en stressbestendig. Zijn dit termen die jou perfect omschrijven? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Het Nederlandse sales-team bij Medisol bestaat momenteel uit 8 collega's en hier ga jij onderdeel van uitmaken! Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten en diensten in Nederland. In jouw rol ondersteun je jouw collega's met customer service taken en op administratief gebied. Denk hierbij aan het beantwoorden van klantvragen, zowel telefonisch als per mail of chat, het verwerken van (online) orders, het up-to-date houden van klantinformatie en het verzorgen van de aftersales.

Dagelijks ben jij bezig met het invoeren en administratief verwerken van (webshop-)orders in het systeem met alle overige benodigde administratieve en communicatieve handelingen. Ook bewaak jij de betalingstermijnen van klanten. Verder houd jij je bezig met de customer service en het bewaken van tijdig onderhoud aan AED's die keuring of onderhoud nodig hebben.

Als Commercieel Administratief Medewerker voorzie jij de klanten (in overleg met de Sales Consultants) van deskundig advies op het gebied van onze levensreddende producten! Dit doe je met een persoonlijke én service gerichte aanpak. Ook heb je in jouw rol een nauwe samenwerking met collega's van andere afdelingen zoals inkoop, het magazijn, marketing en overige sales teams!

Wat bieden wij jou?

  • Salaris tussen €2.400 en €3.200 bruto per maand op basis 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • 32 vakantiedagen per jaar op fulltime basis
  • Modern pensioenplan bij a.s.r.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit thuis te werken
  • Een fijne werkomgeving in een jong, positief en gedreven team van enthousiaste collega's in Vlissingen
  • De beste vrijdagmiddag borrels, geweldige bedrijfsfeestjes en een informele sfeer
  • Een kans om vanuit jouw rol actief bij te dragen aan onze "Saving Lives"-missie; in 2030 heeft iedereen wereldwijd binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking!


Functie:commercieel administratief medewerker
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3200
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Medisol via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Commercieel Administratief Medewerker Medisol 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures