Vacature Echtscheiding/Omgang Advocaten

Echtscheiding/Omgang Advocaten in Middelburg

Echtscheiding/Omgang advocaten Middelburg

Echtscheiding, alimentatie en omgang. Gedegen juridisch advies en nauwkeurige financiële berekeningen door echtscheidingsadvocaten in Middelburg. Expert voor echtscheiding bij ondernemers en bij echtscheiding waarbij één of beide partners veel vermogen en/of inkomen hebben.

Echtscheiding/Omgang advocaten Middelburg

 • Omgang grootouders met kleinkinderen
 • Echtscheidingsadvocaten
  • Echtscheiding en eigen woning
  • Echtscheiding: financiële en fiscale gevolgen
  • Getrouwd op huwelijkse voorwaarden?
  • Echtscheiding en een ontvangen schenking of erfenis (uitsluitingsclausule)
Wouters & Wouters advocaten is een deskundig advocatenkantoor in Middelburg op het gebied van Personen- en Familierecht. Wij behandelen diverse soorten zaken, waaronder echtscheidingen, alimentatie en omgangskwesties. Op echtscheidingsgebied is mr. gespecialiseerd in echtscheiding bij ondernemers, echtscheiding waarbij één of beide partners veel vermogen hebben en de financiële berekening bij echtscheiding door middel van modellen. Ook is mr. op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van boedelverdeling, huwelijkse voorwaarden en alimentatie. Mocht u meer willen weten over bovenstaande onderwerpen, kunt u contact opnemen met of één van de advocaten binnen ons Middelburgs kantoor, maar u kunt ook eerst verder lezen op de website.

Functie:echtscheiding omgang advocaten
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wouters & Wouters Advocaten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Echtscheiding/Omgang Advocaten Wouters & Wouters Advocaten 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures