Vacature HBO Stagiair(e) Commerciële Economie

HBO Stagiair(e) Commerciële Economie in Vlissingen

Over

 • Dockwize

Dockwize zoekt: HBO stagiair(e) Commerciele Economie (3de-jaars)

Ben jij een leergierige, enthousiaste student Commerciële Economie? Dan is Dockwize op zoek naar jou! Heb jij dat creatieve talent, ben je assertief, houd je van aanpakken en vind je het leuk om in een ondernemende omgeving stage te lopen? Dan ben je bij Dockwize aan het juiste adres, Dockwize is namelijk de perfecte omgeving om je te ontwikkelen als ondernemer en je netwerk te vergroten. Dus wacht niet af en reageer snel!

Een stage bij Dockwize

Bij Dockwize krijg je de kans om volledig mee te draaien binnen het team. Je bent betrokken bij de organisatie en communicatie van diverse evenementen, denkt mee over (online) marketingacties en geeft actueel advies over social media. Tegelijkertijd leer je van de teamleden die verstand hebben van diverse vakgebieden.

Wat zoeken wij?

 • Je bent een derdejaars HBO-student en volgt de opleiding Commerciële Economie
 • Je bent resultaatgericht , stressbestendig , proactief en assertief . Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden en organiseren en plannen behoren tot jouw sterke punten;
 • Je bent in staat mee te denken over de vormgeving van promotiemateriaal, het opzetten van originele marketingacties en je hebt kennis van social media;
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal (voor bijv. het schrijven van nieuwsbrieven, webteksten, persberichten enz.)
 • Je bent een teamplayer, maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag.

Wat bieden wij?

 • Deelname in een actief netwerk met bedrijven uit je toekomstige werkveld;
 • Een inspirerende werkomgeving (oude energiecentrale met industrieel karakter);
 • Een informele werksfeer met jonge mensen (ca. 30 startende bedrijven);
 • Variatie in werkzaamheden en de kans om volledig mee te draaien;
 • Een kijkje in de keuken bij diverse innovatieve en creatieve bedrijven;
 • Een maandelijkse stagevergoeding van €300,-;
 • Een gezellige borrel op vrijdagmiddag;
 • Een netwerklunch op dinsdagmiddag.
 • Een gezellig kantoor waar jij samen met jou medestagiair aan het werk kan.

Over Dockwize

Ondernemen is pionieren! Innovatieve ideeën bedenken en op een creatieve manier uitbouwen tot een rendabel en snelgroeiend bedrijf. Eenvoudig? Nee. Mogelijk? Ja! En zeker als je dat samen met een innovatieve partner kunt doen. Wij zijn die innovatieve partner, die ondernemers de kennis én het netwerk biedt dat ze verder helpt om hun idee, hun bedrijf, de perfecte start te geven of te laten groeien. Laat het pionieren maar beginnen!

Dockwize is als innovatiehub een moderne netwerkorganisatie, gericht op het stimuleren van innovatie, groei ondernemerschap bij bedrijven en studenten. Inmiddels bestaat Dockwize ruim 9 jaar en heeft op tal van vlakken bewezen een grote bijdrage te leveren aan het innovatieklimaat in Zeeland. Het is een organisatie met een relatief klein, jong en wendbaar team. Daar omheen een grote groep van experts, coaches, partners en alumni die allemaal op hun manier een bijdrage leveren aan het totale concept en daarmee aan de economische ontwikkeling in Zeeland. Dockwize is een organisatie waar iedereen welkom is en iedereen gewaardeerd wordt. We zetten de kracht van diversiteit graag in om het beste resultaat te bereiken.Functie:hbo stagiair commerciële economie
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Dockwize via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. HBO Stagiair(e) Commerciële Economie Stichting Dockwize 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures