Vacature Huismeester

Huismeester in Middelburg

Solliciteren voor "Huismeester regio Zeeland"

Huismeester regio Zeeland

Voor jouw toekomst én die van een ander. Maak jij het verschil?

Weet jij hoe je een locatie leefbaar en veilig houdt en ben je klaar voor een afwisselende baan waar je actief bezig bent? Sta jij graag tussen de mensen en kan jij snel schakelen tussen alle verschillende werkzaamheden? Dan ben jij misschien wel de huismeester die we zoeken in Middelburg en Vlissingen . Lees dan snel verder en pak deze kans!

Jouw rol als huismeester

Als huismeester ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein en de gebouwen op locatie. Jij zorgt dat het daar veilig en leefbaar is en regelt dat het terrein netjes is. Jij houdt de voorraden op peil en repareert waar nodig wat stuk is. Voor groter onderhoud maak jij een planning samen met onze contract aannemers.
Samen met een woonbegeleider voer je technische en hygiënische controles uit en je herkent op tijd waar problemen ontstaan. Tegelijkertijd houd je de sfeer op onze locatie in Vlissingen of Middelburg in de gaten. Als huismeester ben je veel op het terrein en ken je het azc van binnen en van buiten. Daarom ben je een belangrijk aanspreekpunt voor collega's en bewoners op locatie.

Functie-eisen

 • Opleiding: je hebt een vmbo-diploma in de richting van techniek.
 • Werkervaring: je hebt kennis van werkvoorbereiding, onderhoudsplanningen, inkoop en de veiligheidsregels op de werkvloer.
 • Persoonlijkheid: je bent communicatief vaardig en maakt makkelijk contact, ook als je niet dezelfde taal spreekt.
 • Flexibel: je bent inzetbaar tussen 8.00 en 22.00 uur, ook af en toe in het weekend.
 • VOG: we hebben een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig en je bent bereid om de eed of belofte af te leggen.

Wat bieden we jou

Wij bieden jou een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. We ondersteunen je in persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling, omdat wij duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand belangrijk vinden. Verder bieden wij jou als huismeester bij het COA:

 • Salaris: minimaal € 2718,21 en maximaal € 3.365,10 bruto op basis van 36 uur (inschaling is op basis van kennis en werkervaring).
 • Dienstverband: 24-36 uur per week (in eerste instantie voor 12 maanden, met zicht op vast dienstverband).
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden: o.a. pensioen, loopbaanbudget, vitaliteitsuren en een individueel keuzebudget (IKB) van 18% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering).
 • Vakantieverlof: 144 uur bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in IKB).
 • Ruimte voor ontwikkeling : wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en bieden daarvoor verschillende mogelijkheden. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien.

Waar ga je werken?

Als huismeester werk je op één van onze opvanglocaties in de regio Zeeland. Dit kan in Middelburg of Vlissingen zijn maar later bijvoorbeeld ook in een nog te openen locatie. Je werkt daar in een team met collega's die werkzaam zijn als woonbegeleider, programmabegeleider, casemanager, locatiemanager en managementassistent. Het team varieert van 15 tot 40 collega's, afhankelijk van de grootte van het azc. Je wordt eerst ingewerkt door een ervaren collega, waarna je later kunt doorstromen naar een andere locatie.

Het COA als werkgever

Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen. In ons DNA herken je de kernwaarden Menswaardig, Samen, Open en Resultaatgericht. Diversiteit en inclusie vinden wij belangrijk, daarom bieden wij al onze collega's gelijke kansen.


Solliciteer

Ben jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Dan kun je contact opnemen met de recruiter van deze regio:

Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen via .

Titel: Huismeester regio Zeeland

Nummer: 2725

Locatie: Zeeland

Deadline: -Functie:huismeester
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2718 – 3365
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centraal Orgaan opvang asielzoekers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Huismeester Centraal Orgaan opvang asielzoekers 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures