Vacature Jonge Voetballers

Jonge Voetballers in Middelburg

Om dit in goede banen te leiden heeft Zeelandia Middelburg een toernooicommissie. Deze commissie zorgt ervoor dat het toernooi tot in de puntjes verzorgd en voorbereid is. We regelen de uitnodigingen, deelnemende teams, de indeling, een programmaboekje, sponsoren, parkeren, de (afspraken met) de horeca, de prijzen, de scheidsrechters, en nog veel meer.
De toernooicommissie is op zoek naar versterking. We zoeken ouders/familie van jonge voetballers en voetbalsters die het leuk vinden om een aantal jaar mee te doen met de organisatie van het jeugdtoernooi. We vergaderen een aantal keer per jaar en tijdens het toernooi zelf zijn we druk. Wij bieden een plaats in de gezelligste commissie van Zeelandia Middelburg en een hoop lol.
Tijdsbesteding
Ongeveer 1 x per maand komt de toernooicommissie bij elkaar. In deze maand ben je ongeveer een of twee uurtjes kwijt aan je taak. Daarnaast ben je natuurlijk op de toernooidagen zelf aanwezig.
Interesse?
Geïnteresseerd in deze afwisselende en uitdagende vacature? Reageer via: of vul het vacature-formulier in.Functie:jonge voetballer
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Voetbalvereniging Zeelandia Middelburg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Jonge Voetballers Voetbalvereniging Zeelandia Middelburg 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures