Vacature Keukenassistent

Keukenassistent in Oost-Souburg

Wil je graag werken in je vakantie?

Wil jij vakantie vieren, maar ook betekenisvol werk doen deze zomer? Met een goed salaris en flexibele uren die passen in jouw agenda? Lees snel verder!


 • Wie zijn wij Dit bieden wij Onze locaties Naar wvozorg.nl

 • Oost-Souburg

 • Uren in overleg

 • Oranjeplein

Keukenassistent

Als keukenassistent ben jij een echte allrounder! Jij bent verantwoordelijk voor alle voorkomende voorbereidende werkzaamheden in de keuken van onze brasserie. Kleine snacks en lunchgerechten worden in de keuken afgemaakt en geserveerd volgens een vaste werkwijze, waarbij smaak, kwaliteit en presentatie voor WVO Zorg voorop staan.

In onze keuken ben jij breed inzetbaar, zo controleer jij de kwaliteit van de te gebruiken producten en ingrediënten op versheid en houdbaarheid. Maar ook ontvang én controleer je bestellingen van leveranciers en ruim je na ontvangst op en eventuele afwijkingen meld je direct bij de leidinggevende. In deze functie vind jij het belangrijk om de kwaliteit van het werk hoog te houden. Als keuken assistent draag jij samen met je collega's verantwoordelijkheid voor het schoonmaken van apparatuur en gebruikte materialen en je leeft de hygiënevoorschriften keurig na (HACCP). Naast deze werkzaamheden ontvang en verwerk jij de vuile vaat vanuit de brasserie en ruimt deze weer netjes op.


Jouw team en werkplek

De brasseries in onze verpleeghuizen zijn ontmoetingsplekken waar gasten, cliënten en familie een hapje en een drankje kunnen nuttigen. Als keukenassistent ben je onderdeel van ons team facilitaire voorzieningen en werk je samen met je collega afwashulpen, (assistenten), medewerker(s) bediening in één van onze brasseries. Je draagt verantwoording af aan de . Je zal met name op onze nieuwe locatie Oranjeplein in het hart van Oost-Souburg aan het werk zijn, maar je inzet kan ook nodig zijn binnen één van onze andere locaties in Vlissingen of Middelburg. Je werkt zowel door de week, in de weekenden en op feestdagen. Uiteraard rouleert dit volgens een rooster. De diensten zijn overdag en in de avonden, tot uiterlijk 20.30 uur (met uitzondering van een incidentele feestavond).


Wie zoeken wij?

 • Je bent minimaal 16 jaar, dit heeft te maken met het soort werkzaamheden en de werktijden. Je hebt bij voorkeur een achtergrond of opleiding in de richting van VMBO Horeca, bakkerij en recreatie of MBO horeca assistent niveau 2.
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt oog voor hygiëne, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die komen kijken in de keuken van de brasserie.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en hebt doorzettingsvermogen. Een goede service verlenen aan onze bezoekers is jouw passie!
 • Je bent sociaal en respectvol tegenover onze gasten en tegen collega's

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 15 (maximaal € 2.616,15 op basis van 36 uur ofwel een maximaal bruto uurloon van €16,72)
 • Amarijn kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een pensioen via PFZW, een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder elearning modules van Good Habitz

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je nog wat meer informatie? Je kunt dan contact opnemen met , Teamleider restaurant. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer .


Interesse?

Verstuur dan uiterlijk op 30 juni je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.


Samen voelt beter

Wanneer we beperkt worden door ziekte of ouderdom is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met je 'oude leven'.Functie:keukenassistent
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Keukenassistent WVO Zorg 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures