Vacature Klusjesman

Klusjesman in Arnemuiden

Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? In ons team ben je gauw op je plek.

Werken bij Lavoir

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Lees snel verder!

Wat zijn de werkzaamheden?

's Ochtends begin je je dag met een goede bak koffie, waarna je de planning van vandaag bekijkt. Op je tablet staan de werkbonnen van vandaag waarop staat wat er gedaan moet worden. De ene dag monteer je gordijnen bij particulieren en de andere dag huis je een compleet kantoor in. Je werkt samen met je collega's, maar ook wel eens alleen.

Op locatie heb jij direct contact met de klant en ben jij dé expert die alles gaat oplossen! Aan het einde van de dag laad je je bus in, zodat je de volgende dag weer vlot op pad kan.

Terug op kantoor loop je de dag nog even na en bespreek je belangrijke dingen door.

Je bent enthousiast en gemotiveerd en het visitekaartje van het bedrijf. Geef je niet zomaar op en denk je graag mee in oplossingen? Dan zit je hier wel aan het goede adres!Functie:klusjesman
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Projectinrichting Lavoir via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Klusjesman Projectinrichting Lavoir 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures