Vacature Operatieassistent

Operatieassistent in Middelburg

Operatieassistent


Poliklinisch OK-assistent | DermaTeam Zeeland | 24 uur per week| Middelburg

Als poliklinisch OK-assistent binnen dermaTeam heb jij de expertise in huis om jouw patiënt optimaal te begeleiden. Samen met de arts zorg je ervoor dat de behandeling en de nazorg daarvan goed verloopt. En de zorg van morgen? Daar bouw jij alvast aan mee!

Werken in een gedreven team

Je werkt in een uitdagende en afwisselende werkomgeving met een team die er voor gaat om de beste zorg met de hoogste kwaliteit voor iedere patiënt te realiseren. Dit doe je samen met een team van artsen, OK-assistenten, dermatologieverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, doktersassistenten en secretaresses.

De behandelkamers zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur welke de juiste inrichting voor dermatologische behandelingen heeft.
Je werkt in basis op de hoofdlocatie in Middelburg.

We dagen jou elke dag uit

De patiënten die je tijdens de behandelingen begeleidt, zijn bij jou in goede handen. Ook al zie je ze maar kort: je bent zorgzaam en respectvol en samen met je team werk je uiteraard volgens de geldende richtlijnen en protocollen. Je zorgt dat de apparatuur waarmee gewerkt wordt optimaal ingezet kan worden en dat de benodigde materialen voor handen zijn, waarbij de ruimtes voldoen aan de gestelde eisen. Jij gaat elke dag de uitdaging aan om het programma op rolletjes te laten lopen. Dat doe je in nauwe samenwerking met jouw collega's. Daarnaast ben je betrokken bij de zorg van de toekomst en denk je continu na over hoe de zorg anders en beter kan.

Wij bouwen op jouw enthousiasme, expertise en vindingrijkheid

  • Natuurlijk heb je een diploma Operatieassistent/tweede deskundigheid (of zit je in de afrondende fase van je studie)
  • We vinden het fijn als jij al over dermatologische ervaring beschikt.

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud, de indeling en de verbetering van jouw werk.

DermaTeam Zeeland

Bij dermaTeam Zeeland kunnen patiënten terecht voor de beste medische zorg op het gebied van dermatologie. DermaTeam is eerder uitgeroepen tot beste dermatologische zorg van Nederland en werkt continue aan betere zorg. Om daar te komen hebben we ambitieuze mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Nieuwsgierigen met de drive om nieuwe grond te verkennen. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op je plek. Want hier maken we morgen beter.

Waar je het voor doet?

  • Salarisschaal volgens fwg 50 Cao Ziekenhuizen lopende van € 3.047,- tot € 4.324,- bruto op basis van 36 uur per week;
  • Daarnaast heb je de kans om in een professionele werksfeer mee te bouwen aan de dermatologie. Want samen maken we morgen beter.
  • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw;
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);

Iets voor jou?

Upload dan vóór maandag 27 november 2023 je cv en motivatiebrief als Word- of Pdf-bestand. Binnen twee weken na de sluitingsdatum ontvang je meer informatie over het vervolg van de procedure.Functie:operatieassistent
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3047 – 4324
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bravis ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Operatieassistent Bravis ziekenhuis 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures