Vacature Projectleider Nieuwbouw

Projectleider Nieuwbouw in Heinkenszand

Een harde werker met gevoel voor leidinggeven en altijd het overzicht in uitdagende- en nieuwe situaties? Enige ervaring in een soort gelijke functie en klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Ben jij op zoek naar een werkgever die een stap extra zet voor haar medewerkers en waar iedereen persoonlijke aandacht krijgt? Wellicht past deze vacature bij jou!

Je bent verantwoordelijk voor het complete bouwproces. Je houdt daarbij overzicht over het financiële plaatje, je team, de planning, de veiligheid en waarborgt de kwaliteit. Daarnaast heb je contact met alle betrokkenen, zij weten jou te vinden. Met jouw oplossingsgerichte denk- en werkwijze haal je het beste uit elk project! Ontwikkel jezelf binnen dit bouwbedrijf en laat de beste versie van jezelf zien. Wil jij een bijdrage leveren binnen dit ambitieuze bouwbedrijf? Ik zie je sollicitatie graag voorbijkomen! 

 Functie:Nieuwbouw, Zeeland
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Projectleider Nieuwbouw Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures