Vacature Raadslid

Raadslid in Middelburg

ZMf ZeelandZMf Zeeland

Raad van Inspiratie

De Raad van Inspiratie is een adviesorgaan binnen ZMf. Ze bestaat uit 8 tot 10 jongeren, tussen de 20 en 30 jaar, die zich voor een periode van 12 maanden inzetten als raadslid. De raad komt met enige regelmaat bij elkaar om te overleggen en inzichten met elkaar te delen op uiteenlopende thema's, zoals duurzaamheid, circulaire samenleving en het inclusief maken van natuur in ons leven. Iedere jongere brengt zijn of haar eigen expertise of interesse in. Dat maakt de raad divers en kleurrijk en juist daarom zo waardevol. In de Raad van Inspiratie heb je de mogelijkheid om te spreken namens de jonge generaties in Zeeland.

Raad van Inspiratie

What's in it for you?

'Uhu, goed idee, die Raad van Inspiratie. Maar krijg ik ook nog iets terug voor mijn inzet?'' Ja, zeker! Behalve dat je een belangrijke rol vervult als spreekbuis voor jouw generatie, krijg je de kans om andere gelijkgestemde jonge mensen te ontmoeten, waardoor je je gesteund en gesterkt zult voelen. Je bent dan ook onderdeel van een 'social movement'. Na afloop van het programma met een serieuze aanbevelingsbrief van de directeur van ZMf op zak. Daarnaast krijg je volop de kans om jouw kennis en ervaring binnen het duurzame domein te verbreden en leer je waardevolle mensen, bedrijven en organisaties kennen die kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Door deelname aan de Raad van Inspiratie wordt komt je ideale eindstage of droombaan een stukje dichterbij.Functie:raadslid
Startdatum:19-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vereniging Zeeuwse Milieufederatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Raadslid Vereniging Zeeuwse Milieufederatie 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures