Vacature Receptionist

Receptionist in Middelburg

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Regio receptionist Breda - Middelburg

Word jij het vriendelijke gezicht bij een receptie in de regio van Breda of Middelburg? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service.

€ 12,00 - € 13,68 per uur

Regio receptionist Breda - Middelburg

24 uur per week

€ 12,00 - € 13,68 per uur

Functieomschrijving

Als regio receptionist heb je een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt namelijk bij verschillende opdrachtgevers in in Tilburg, Oosterhout, Breda, Raamsdonksveer, Gilze en Middelburg. De ene keer is dit in een zakelijke omgeving in het centrum van Breda en de andere keer in een informele omgeving net buiten Tilburg. Zo is geen dag hetzelfde, maar goed kunnen schakelen tussen verschillende werkomgevingen is dus erg belangrijk in deze functie. Op elke locatie zijn de taken verschillend, maar dagelijkse taken in jouw functie van receptionist zijn:

 • Postafhandeling
 • Ontvangen van bezoekers en leveranciers
 • Bedienen van de telefooncentrale

Als receptioniste of receptionist herken je de medewerkster die binnenkomt om aan haar werkdag te beginnen. Gehaast, want er wacht haar een belangrijke meeting. Jij bent al voorbereid op haar komst. Je geeft een korte, heldere aanwijzing naar de vergaderzaal waar haar meeting plaatsvindt. Jij hebt overal voor gezorgd: Alle benodigdheden voor haar presentatie staan klaar en de koffie is geregeld. Dankzij jouw handelen start de medewerkster vol vertrouwen met haar meeting.

Wat je krijgt

Als experts in de hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk.

Daarnaast biedt Embrace jou:

 • Bruto uurloon tussen de € 12,00 en € 13,68.
 • Toeslag van 10% bij het bruto uurloon.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer (vanaf 9 km).
 • Vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering.
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Bedrijfskleding met een stomerijvergoeding.
 • Een warm en divers team van collega's en een goed inwerkprogramma.

Solliciteer snel via de sollicitatiebutton. Stuur gerust een selfie mee!Functie:receptioniste
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Receptionist Facilicom 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures