Vacature Restaurant Manager

Restaurant Manager in Middelburg

McDonald's Academy Over McDonald's

0

Restaurant Manager

Middelburg

Restaurant Manager

Management

Middelburg

32 - 40 uur

Wat ga je doen?

Als Restaurant Manager zorg jij er samen met jouw team voor dat onze gasten elke dag weer verrast worden met een perfecte Big Mac, goudgele Franse Frietjes en een geweldige service. Ook zorg je ervoor dat jouw restaurant de allerbeste resultaten haalt.
Samen met jouw team blink je uit in gastgerichtheid. Vanuit de operationele en financiële doelen van McDonald's en jouw eigen visie stel je het jaarplan op. Je deelt dit met jouw medewerkers en vertaalt dit naar concrete doelstellingen.
Je hebt een oog voor het ontwikkelen van talent en zet de juiste medewerker op de juiste plek in. Je coacht jouw Managers en medewerkers naar hun volgende stap. Je creëert een positieve en veilige werkomgeving waarin McDonald's normen en waarden leidend zijn. Motiverend inspireren hoort daar ook bij. Veranderende omstandigheden en innovaties zie je als kansen. Een vereiste is uiteraard een sluitende administratie en een perfect beheerd en onderhouden restaurant.

Wie ben jij?

Bij alles denk je vanuit het oogpunt van de gast. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van het restaurant en de medewerkers. Je hebt een ondernemende mentaliteit en kickt op het behalen van doelstellingen. Je staat open voor anderen, bent een verbinder en werkt aan een goede band met de medewerkers.
Ook ben je zelfkritisch. , ben je vasthoudend en maak je keuzes op basis van data en analyses. Je werk- en denkniveau is HBO en je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie.Functie:restaurant manager
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met McDonalds via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Restaurant Manager McDonalds 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures