Vacature Steigerbouwer

Steigerbouwer in Middelburg

MA - VRIJ: 7:30 - 16:30 | Zaterdag & Zondag Gesloten

HDV Steigerbouw Zeeland

Specialist op het gebied van steigerbouw, overbrugging en afscherming in de regio Zeeland!

HDV Steigerbouw Zeeland

STEIGERBOUWER BIJ HDV STEIGERBOUW

Op zoek naar een baan als steigerbouwer? Vacatures voor steigerbouwer hebben wij regelmatig bij HDV Steigerbouw. Wij zoeken geen 'gewone' steigerbouwer . Wij zoeken steigerbouwers die van aanpakken weten. Steigerbouw monteurs die niet alleen goed werk afleveren, maar ook op een correcte manier omgaan met onze klanten en opdrachtgevers.

SOLLICITEREN ALS STEIGERBOUWER

Spreekt bovenstaande jou aan? Voldoe jij als steigerbouwer aan de criteria waar volgens HDV Steigerbouw een professionele steigerbouwer aan moet voldoen? En ben je in het bezit van de juiste diploma's?

Solliciteer dan hier, met bijvoeging van je CV. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij gebleken geschiktheid bieden wij je een contract aan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

HDV Steigerbouw werkt met ervaren en gediplomeerde steigerbouwers. Ook een leerling steigerbouwer die het vak nog onder de knie moet krijgen, bieden wij geregeld plaats. HDV Steigerbouw heeft met enige regelmaat de volgende vacatures :

Als steigerbouwer bij HDV Steigerbouw bedien je voornamelijk klanten in de regio Zeeland. Je monteert en demonteert steigers in een team van vakmensen waarbij je voor je eigen en elkaars veiligheid zorg draagt. Als steigerbouw monteur in dienst van HDV Steigerbouw heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je gemotiveerd en gedisciplineerd en ga je goed om met onze klanten.

HDV Steigerbouw past de CAO Bouw toe.

Over ons

HDV Steigerbouw is het grootste en meest professionele steigerbouwbedrijf in Zeeland

Door jarenlange ervaring in de steigerbouw is HDV Steigerbouw in staat alle mogelijke steigerconstructies te verzorgen. Wij hebben zowel renovatiesteigers, metselsteigers als ondersteuningssteigers in ons assortiment. De aan en afvoer van steigermateriaal wordt verzorgd met eigen vervoer.

Contact

Algemeen
Tel:
Mail:


Uitvoering/planning:
Richard de Gast:


HDV Steigerbouw B.V.

Functie:steigerbouwer
Startdatum:17-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HDV Steigerbouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Steigerbouwer HDV Steigerbouw 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures