Vacature Vrachtwagenhauffeur overnachtingen

Vrachtwagenhauffeur overnachtingen in Middelburg

Functie omschrijving

Sta aan het stuur van je eigen carrière als onmisbare vrachtwagenchauffeur overnachtingen! Betreed het toneel bij dé autoriteit in specialistisch vervoer van bloemen en planten in de betoverende Hoeksche Waard.

Ben jij klaar voor het avontuur als vrachtwagenchauffeur overnachtingen? Jouw passie en toewijding zijn de drijvende kracht achter het veilig en tijdig vervoeren van bloemen en planten in prachtige Deense karren. Met fysieke daadkracht en de juiste mindset vervul je een essentiële rol in het collectiewerk dat de kern vormt van dit bedrijf.

Jouw werkterrein strekt zich uit over het schilderachtige Nederland en het charmante België. Als vrachtwagenchauffeur overnachtingen geniet je van dagdiensten die om 05:00 uur 's ochtends beginnen, en draag je bij aan het leveren van een wekelijkse inzet van ongeveer zestig uur. En het beste? De weekenden zijn helemaal van jou om van te genieten!

Maar dat is niet alles – als vrachtwagenchauffeur overnachtingen wordt er van je verwacht dat je comfortabel in je vrachtwagen overnacht. En uiteraard worden je harde werk en toewijding rijkelijk beloond.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze buitengewone kans en word de vrachtwagenchauffeur overnachtingen waar dit bloeiende bedrijf naar op zoek is. Zet vijf stappen naar een nieuwe carrière vol voldoening en avontuur!

Ben jij de topper die wij zoeken?

Zoek jij een mooie baan als vrachtwagenchauffeur overnachtingen bij een leuke en goede werkgever? Heb je nog vragen? Reageer dan snel! Stuur een e-mail naar info@iqselect.nl of bel ons op 0180-745747.

Functie eisen Vrachtwagenhauffeur overnachtingen

 • Rijbewijs CE 
 • Een niet-lullen-maar-poetsenmentaliteit
 • Flexibele instelling: overnachten in de wagen vind je geen probleem

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris en toeslagen conform de CAO beroepsgoederen vervoer
 • Salaris tussen de €875 en €1000 euro netto per week
 • Vaste baan

IQ Select als werkgever

Werken bij IQ Select betekent voor jou:

 • Een zeer stipte betaling, altijd op tijd het juiste salaris
 • Het grootste aantal vacatures voor vaste banen
 • Wij werken uitsluitend met de mooiste opdrachtgevers
 • Wij zijn geen uitzendbureau maar een bemiddelaar
 • Wij bemiddelen jou naar vast werk
 • Doorgroeimogelijkheden, wij stippelen jouw carrière uit
 • Een baan passend naar jouw wensen en eisen
 • Opleidingen of bijscholing wordt jaarlijks verzorgd door IQ Select
 • Een persoonlijke en betrokken contactpersoon die voor je klaar staat!

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transportFunctie:Vrachtwagenchauffeurs
Startdatum:22-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQSelect via info@iqselect.nl of 0180-745747. Of bezoek hun website https://www.iqselect.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Vrachtwagenhauffeur overnachtingen IQSelect 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures