Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Middelburg

Leuke activiteiten

Een praatje maken, spelletjes doen, een rondje wandelen of samen koken. Het lijken alledaagse dingen, maar ze zijn zo belangrijk. Als vrijwilliger bij SVRZ in Middelburg kunt u van grote waarde zijn voor de cliënten. Door er voor ze te zijn en samen gezellige dingen te doen.

Een glimlach op het gezicht

Bent u op zoek naar mooi vrijwilligerswerk in omgeving Middelburg? Vrijwilligers bij SVRZ toveren elke dag weer een glimlach op het gezicht van de cliënten. Zij zijn van onschatbare waarde.

Vrijwilligers gezocht in Middelburg

SVRZ is een ouderenzorgorganisatie in Zeeland. We bieden alle vormen van ouderenzorg: van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot thuiszorg. En bij het welzijn van mensen kunnen we altijd de hulp van vrijwilligers gebruiken.

Als u interesse heeft om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij SVRZ in Middelburg, maken we graag kennis met u.

Activiteiten als vrijwilliger bij SVRZ in Middelburg

Wat vrijwilligers allemaal doen bij SVRZ in Middelburg:

 • Maaltijden koken
 • Rondje wandelen of fietsen met cliënten
 • Uitstapjes begeleiden
 • Bij cliënten op bezoek gaan
 • Muziek-, film- of bingoavonden organiseren

Aanmelden voor vrijwilligerswerk in Middelburg

Lijkt het u wel wat om ons team van vrijwilligers te versterken? Op onze vacaturepagina ziet u de activiteiten waar we momenteel vrijwilligers voor zoeken. Om een idee te krijgen wat bij u past, kunt u ook eerst de matchmaker invullen.

Dit bieden we u

Als vrijwilliger bij SVRZ Middelburg kunt u rekenen op veel dankbaarheid van de medewerkers en cliënten. Maar dat niet alleen. We bieden ook:

 • Bijzondere werkervaring
 • Waardevolle (vrije)tijdsbesteding
 • Nieuwe ontmoetingen en vriendschappen
 • Reiskostenvergoeding
 • Leuke bedankjes

Wie we zoeken

We zijn op zoek naar betrokken mensen met een hart van goud. Verder maakt het niet uit, of u jong bent of oud. Iedereen die het leuk lijkt, kan vrijwilligerswerk doen bij SVRZ Middelburg. We maken graag kennis met u. Dan gaan we op zoek naar een passende activiteit en een goede match tussen u en de cliënt(en).

Tot gauw!

Heeft u interesse om vrijwilliger te worden bij SVRZ in Middelburg, dan komen we graag met u in contact. En geen zorgen als daar niets tussen staat wat bij u past. Dan kijken we samen wat u voor ons, en de cliënten, kunt betekenen.

Wilt u ook iets
voor een ander betekenen?

Dat vinden wij heel fijn! Want vrijwilligers zijn hard nodig. Zeker nu.

Meer weten over vrijwilligerswerk bij SVRZ? Neem vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinatoren. Op zoek naar een betaalde baan? Kijk dan op www.werkenbijsvrz.nl!Functie:vrijwilliger
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SVRZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Vrijwilliger SVRZ 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures