Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Middelburg

Vrijwilligers

Zo'n 100 vrijwilligers ondersteunen het Zeeuws Archief bij tal van werkzaamheden.

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem gerust contact op met , coördinator vrijwilligers.

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger werk je op vrijwillige basis één of meerdere dagdelen mee. Dat kan thuis, in de locatie Middelburg of in de locatie Zierikzee.

Het gaat om uiteenlopende werkzaamheden. Het merendeel van de vrijwilligers werkt thuis aan diverse projecten. Van de vrijwilligers die op locatie werken helpen de meeste bij het invoeren van persoonsgegevens uit diverse bronnen ten behoeve van de genealogische database Zeeuwen Gezocht. Bij de uitvoering van incidentele projectmatige behoudswerkzaamheden kunnen soms ook vrijwilligers worden ingezet. Anderen scannen en beschrijven afbeeldingen voor de digitale beeldbank van het Zeeuws Archief. Ook geven vrijwilligers met een educatieve achtergrond archieflessen aan leerlingen van scholen, voornamelijk op Walcheren.

- Jan-Willem, sinds 2007 vrijwilliger bij het Zeeuws Archief

Wie vrijwilliger wil worden, is bereid minimaal gemiddeld één dagdeel per week per jaar te besteden aan werken voor het Zeeuws Archief, hetzij thuis en/of op een nader af te spreken locatie. Dat betekent niet dat iedereen elke week beschikbaar moet zijn. Sommige vrijwilligers delen hun werkzaamheden in afhankelijk van het seizoen, met bijvoorbeeld 'een zomerstop' en meer dagdelen in de wintermaanden.Functie:vrijwilligers
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zeeuws Archief via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Vrijwilligers Zeeuws Archief 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures