Vacature WABO vergunningverlener

WABO vergunningverlener in Middelburg

Ben jij iemand die graag uit maatschappelijk belang zijn werk wil doen en zie je het zitten om verschillende gemeenten uit de brand te helpen? Lees dan vooral verder!

Maandag® is een detacheerder die de WABO Vergunningverleners veel flexibiliteit bied, natuurlijk wel met de zekerheid van een vast contract. Dit betekent dat we voor jou opzoek gaan naar verschillende projecten zodat jij een groei kan gaan maken binnen jouw vakgebied! Als WABO vergunningverlener ben je veelal bezig met het beoordelen van bouwplannen, dit aan de hand van omgevingsrecht en het bouwbesluit. Je controleert dus of deze aspecten aan de eisen voldoen, is dit niet het geval? Dan geef je aan hoe dit aangepast moet worden op een veilige en haalbare manier.

Je krijgt als WABO Vergunningverlener dus veelal complexe situaties en vraagstukken voorgeschoteld, maar dit is waar jij de energie vandaan haalt die je nodig heb binnen je werk! 

Lees jij dit en denk je; “dit is precies wie ik ben!”. Neem dan vooral contact op via onderstaande gegevens.

 

T: 06 16 75 58 10

M: wesley.desmit@maandag.nlFunctie:Bouw, WABO vergunningverlener
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag® via wesley.desmit@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website http://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. WABO vergunningverlener Maandag® 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures