Vacature Wandelvrijwilliger

Wandelvrijwilliger in Middelburg

Wandelbegeleiders

in overleg

Wandelbegeleiders Stichting Lentekind in overleg

Bij de groepen de Blauwe Vis en de Goudvis behandelen we kinderen waarvan er een aantal in een rolstoel zitten. We nemen ze graag mee naar buiten voor een wandeling in de buurt en regelmatig ook mee naar een boerderij of het bos. Daarvoor zoeken we mensen die een rolstoel willen duwen.

Mooi vrijwilligerswerk

Dat is nog eens mooi vrijwilligerswerk! De ouders zijn je dankbaar, de kinderen laten op hun manier merken dat ze het fijn vinden om je te zien en op Lentekind heb je contact met een heel gezellig team medewerkers.

Wie ben jij?

Je hoeft geen ervaring te hebben met kinderen met een beperking. Als je maar wel openstaat voor kinderen die op een andere manier dan met spraak communiceren! Je onderhoudt contact met de groep waar je mee loopt en met de vrijwilligerscoördinator.

Wij vragen van jou:

  • Een VOG;
  • Dat je onze gedragscode onderschrijft en ondertekent;
  • Een goed humeur en goed kunnen communiceren met collega's.

Werkdagen en -tijden

Naar keuze wandel je één of meerdere keren per week. Je kunt ook één keer per twee weken meewandelen, dit gaat in overleg met jou en de groep. De meeste wandelingen duren een uur. Als je hebt afgesproken om te komen wandelen rekenen we op je!

Wat heeft Lentekind jou te bieden?

Dit vrijwilligerswerk is zinvol, belangrijk en gezellig. Je krijgt er leuke collega's bij, een kerstcadeau en een jaarlijks feestje met de andere vrijwilligers.

Interesse?

Je kunt je interesse kenbaar maken aan Stella via of

We verheugen ons op de kennismaking!

Wil je je aanmelden als wandelvrijwilliger?

Bekijk onze video voor een eerste indruk van Lentekind. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Stella op .Functie:wandelvrijwilliger
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Lentekind via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Wandelvrijwilliger Stichting Lentekind 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures