Vacature Winkelmedewerker

Winkelmedewerker in Middelburg

Winkelmedewerker part-time

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste medewerkers M/V voor diverse van onze filialen. Parttime mogelijkheden!

Hou je van vroeg uit de veren, lekker aan de slag met goede kwaliteitsproducten en werken in één van onze trendy winkels? dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken vaste krachten voor parttime en fulltime, het aantal te werken uren is bespreekbaar evenals het filiaal waar je graag zou willen werken.
Een dynamische baan waarin je afwisselend in verschillende filialen werkt is ook een optie.

Ben jij klantvriendelijk, servicegericht, punctueel en wil je alles leren over het verkopen van een goed kwaliteitsproduct, reageer dan snel!

Stuur je sollicitatiebrief, liefst met C.V en foto, t.a.v. Dhr. Leon Voshol naar:

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld
  • Pensioen
  • Personeelskorting

Soort dienstverband: Parttime, Contractduur 12 maanden, bepaalde tijd.

Wij zoeken een enthousiaste weekend medewerker voor onze bakkerswinkel te Domburg/Middelburg/Vlissingen en Veere.

Wij werken aan de hand van 5 kernwoorden, je moet je in deze waarden kunnen vinden om binnen ons team te passen.
Positiviteit, Creativiteit, Zelfredzaamheid, Klantgericht, en Efficiëntie.
Passen deze kernwaarden bij jou? Lees dan vooral verder!

  • Jij bent woonachtig in de regio.
  • Jij bent flexibel, secuur, zelfstandig en passend in een vlot, klein team.
  • Jij bent een aanpakker.
  • Jij hebt interesse in heerlijk ambachtelijk brood en banket.

Dus: heb jij zin in een nieuwe uitdaging bij een goeie kwaliteitsbakker, waar je verantwoordelijkheid neemt? Stuur dan jouw CV met foto en motivatie op t.a.v. Dhr. Leon Voshol via:

Soort dienstverband: Parttime, mogelijkheden op zaterdag, zondag, zaterdag en zondag en vakanties.

Onze lunchroom is gevestigd in het historische centrum van het pittoreske Veere✨

Zowel in de zaak als op het gezellige terras wordt er een lekker bakje koffie met gebak geserveerd en staan er heerlijke lunchgerechten op het menu

- ( )

- ()

Ben je iemand die graag afwisseling en uitdaging houdt? Een waarin je afwisselend in verschillende functies werkt is ook een optie!

Heb jij zin om ons leuke team te komen versterken en beschik je over een goede dosis klantvriendelijkheid en werklust?

Stuur ons je motivatiebrief naar

of bel naar

Heb jij ervaring binnen een productieomgeving en houd je graag het evenwicht tussen meewerken, plannen en leidinggeven? Zo ja, dan bieden we jou een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in onze ambachtelijke bakkerij te Middelburg.
The Master Bakery is van oorsprong een familiebedrijf dat ruim 90 jaar geleden is opgericht en is bekend onder de handelsnamen: Bliek Meesterbakkers, De Zeeuwse Verleiding, Panito (Desem), Happy Bakers (Glutenvrij) en Healthy Bakers (Koolhydraatarm). We zijn een innovatief bedrijf dat zich naast het produceren en verbeteren van het vaste assortiment ook richt op het ontwikkelen van nieuwe producten.
In de bakkerij werken meer dan 50 betrokken medewerkers, onder wie zowel collega's in vaste dienst als tijdelijke krachten. Per direct zoeken we een gedreven assistent productieleider die ons gaat helpen alles in goede banen te leiden.
Wat ga jij doen?::
Na een inwerktraject word je één van de assistenten van onze productieleider. Dit betekent dat jij verantwoordelijk wordt voor een team dat ervoor zorgt dat onze verschillende producten op tijd, in de juiste verpakkingen en met de juiste kwaliteit verzendklaar worden gemaakt voor onze klanten. Deze functie bestaat ongeveer voor 30-40% van je tijd uit organiseren, plannen en leidinggeven en 60-70% uit operationeel meewerken.
Tot jouw taken behoren onder meer: - Het uitvoeren van kwaliteitscontroles. - Uitprinten van verpakkings labels. - Plannen/organiseren. - Afstellen van bepaalde machines zodat alles op rolletjes blijft lopen. - Meewerken waar nodig.
Jouw profiel: - Jij bent een energieke meewerkend voorman/vrouw. - Pakt graag het voortouw, is stressbestendig en maakt makkelijk contact met collega's. - Je spreekt collega's respectvol aan op zaken die verbetering behoeven. - Je bent royaal met het uitdelen van complimenten als het werk naar tevredenheid wordt uitgevoerd. - Je hebt bij voorkeur affiniteit met bakkerijproducten. - Je beheerst de Nederlandse taal goed, en kunt ook in het Engels communiceren. - Je bent fulltime beschikbaar (38 uur/week).
Wat bieden we je: - Een afwisselende functie met verantwoordelijkheid en vrijheid om het werk naar eigen inzicht te organiseren. - Een veilige werkomgeving waar iedereen wordt gerespecteerd en serieus wordt genomen. - Een marktconform salaris volgens de CAO voor het Bakkersbedrijf met bijbehorende arbeidsvoorwaarden. (€2,800 - €3,200 bruto per maand) - Een pensioenregeling bij het Bakkerspensioenfonds. - Personeelskorting op alle producten uit de bakkerij.
Wil je werken in een productieomgeving met ruimte voor jouw eigen inbreng? Dan is dit je kans!
Functie:winkelmedewerker
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3200 – 3200
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bliek Meesterbakkers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Winkelmedewerker Bliek Meesterbakkers 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures