Vacature (Flex Begeleider

(Flex Begeleider in Middelburg

(Flex) Begeleider Phila Buitengewoon Middelburg

Phila Buitengewoon in Middelburg heeft ruimte voor een nieuwe collega in de functie van Begeleider voor 4 tot 16 uren per week.
Phila Buitengewoon in Middelburg is een woonlocatie voor jongeren en jongvolwassen bewoners met een verstandelijke beperking. De locatie heeft 30 appartementen met eigen voorzieningen en daarnaast 6 gezellige ontmoetingsruimten voor gezamenlijke maaltijden, activiteiten of gewoon voor de koffie.

 • Centraal staat: ruimte om te ontdekken, verbinding met gezin en familie, gezien en gehoord worden, erbij horen/meedoen en vooruit kijken, ontwikkelgericht.
 • ….en ook: gezelligheid, sfeer, samen activiteiten uitvoeren, etc.

Doel is een zo'n groot mogelijke zelfstandigheid passend bij wat iemand kan en wil. De bewoners worden begeleid om in de loop van de tijd naar een meer zelfstandige woonruimte te gaan. Een prachtig initiatief die bewoners de kans geeft om hun plek in de maatschappij te vinden zonder nadruk op hun beperking.
Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de bewoners, jij bent altijd nabij en betekent écht iets voor ze.

 • Je helpt bewoners met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van een gewoon leven
 • Je creëert een voorspelbaar, dagelijks ritme voor de bewoners door duidelijke afspraken te maken
 • Je geeft de bewoners vertrouwen en rust door het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid
 • Je ondersteunt bij de dagelijkse zorg en maakt plezier met de bewoners

Over jou
Je bent geduldig en nieuwsgierig naar de jongeren die je voor je hebt. Aandacht is jouw kracht. Je bewaart overzicht, doorziet de vraag achter de vraag en biedt duidelijkheid. Je bent bereid om 'de mouwen op te stropen' (ook voor lichamelijke verzorging) en je komt met creatieve ideeën die bijdragen aan een mooie dag, aan de kwaliteit van zorg en aan de samenwerking binnen het team.
Jij hebt (ruime) ervaring in of affiniteit met het begeleiden van jeugd en jong volwassenen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Je hebt oog voor de gevoelens die meespelen bij 'het op jezelf gaan wonen' voor zowel de bewoner als de ouder. Jij kan goed omgaan met de uitdagingen die komen kijken bij verschillende vormen van hulpvragen van de bewoners en kan samenwerken met ouders en/ of wettelijk vertegenwoordigers. Hebt een flexibele houding, geduld en een positieve instelling, veranderingen zijn namelijk niet van vandaag op morgen zichtbaar. Je kan goed omgaan met weerstanden en bent in staat in kansen en mogelijkheden te denken. We zijn benieuwd hoe jij jouw talenten kunt inzetten op onze locatie!
Je hebt:

 • een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 op het gebied van Zorg en Welzijn;
 • interesse in of ervaring met het werken met jeugd en jong volwassenen;
 • affiniteit met regelarme zorg en zelforganisatie.

Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond,- weekend,- en slaapdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de bewoner.
Dit krijg je van ons
Om je werk goed te verrichten staat er een hecht team van betrokken collega's voor je klaar, zodat je je verhaal kwijt kunt na een uitdagende werkdag. Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:

 • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten.
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt.
 • Tijdens het inwerktraject zal er aandacht zijn voor kennismaken met de bewoners en hun verwanten en je nieuwe collega's. Ook zorgen we voor trainingsmomenten om je op weg helpen om je de zorgvisie eigen te maken.
 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.457,- en maximaal € 3.332,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten de we die graag om naar onbepaalde tijd.
 • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden .

Echt iets voor jou?
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past en wat je aanspreekt in deze uitdaging. Doe dit uiterlijk zondag 17 december 2023.
Neem telefonisch of via WhatsApp contact op met , Coördinerend Begeleider, op telefoonnummer .

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

(Flex) Begeleider Phila Buitengewoon Middelburg

Adres

Buitenruststraat, 4, 4337 EH, Middelburg


Uren in overleg, 8 - 13 uren, < 8 uren

mbo niveau 4

FWG 40 (min € 2617,- en max € 3535,-)

Sluitingsdatum 17 december 2023

Vacaturenummer: 3617

Mariska van den Broeke
Manager Zorg & Begeleiding

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Functie:flex begeleider
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. (Flex Begeleider Philadelphia Zorg 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures