Vacature Afwashulp

Afwashulp in Oost-Souburg

Wil je graag werken in je vakantie?

Wil jij vakantie vieren, maar ook betekenisvol werk doen deze zomer? Met een goed salaris en flexibele uren die passen in jouw agenda? Lees snel verder!


 • Wie zijn wij Dit bieden wij Onze locaties Naar wvozorg.nl

 • Oost-Souburg

 • Uren in overleg

 • Oranjeplein

Afwashulp

Als medewerker bediening zorg jij dat onze gasten prettig worden ontvangen in het restaurant. In deze afwisselende functie draag je zorg voor het openen en sluiten van het restaurant en neem je op een later moment de reserveringen van onze gasten aan, dit kan zijn voor diverse gelegenheden als recepties en vergaderingen. Zijn de gasten eenmaal aan tafel, dan zorg jij voor een luisterend oor en een lach op het gezicht terwijl je hun bestelling opneemt. Vervolgens serveer je de gerechten en consumpties uit en zorg je voor de nodige aandacht die juist binnen onze doelgroep zo belangrijk is. Ook op de drukkere momenten laat jij jezelf niet uit het veld slaan en bedien jij onze gasten met een lach op je gezicht.

Hebben onze gasten het goede genoten, dan kunnen deze bij jou afrekenen aan de kassa. Wanneer de gasten weer tevreden zijn vertrokken, dan ruim jij de tafel af en maakt deze weer schoon en netjes voor de volgende gasten. Jouw werkzaamheden kunnen niet alleen in het restaurant plaats vinden maar ook tijdens vergaderingen of bij evenementen. In onze brasserie werk je wisselende diensten en werken we met een 7-dagen rooster. Je bent zowel doordeweeks als in het weekend en met feestdagen beschikbaar en bereid om te werken.


Jouw team en werkplek

De brasseries in onze verpleeghuizen zijn ontmoetingsplekken waar gasten, cliënten en familie een hapje en een drankje kunnen nuttigen. Als medewerker bediening ben je onderdeel van ons team facilitaire voorzieningen en werk je samen met je collega's (assistenten) medewerker(s)bediening, afwashulpen en koks in één van onze brasseries. Je draagt verantwoording af aan onze . Je zal met name op onze nieuwe locatie Oranjeplein in Oost-Souburg aan het werk zijn, maar je inzet kan ook nodig zijn binnen één van onze andere locaties in Vlissingen of Middelburg.


Wie zoeken wij?

 • Je geeft net dat beetje extra als het gaat om aandacht, een praatje, een glimlach en een luisterend oor.
 • Je hebt aantoonbare horeca-ervaring in de bediening en ervaring met kassahandelingen, werken in weekenden en op feestdagen is voor jou geen probleem.
 • Je bent in staat zelfstandig, hygiënisch, organisatorisch en systematisch te werken.
 • Je bent flexibel, klantgericht en hebt doorzettingsvermogen, je blijft presteren op drukke momenten.
 • Je bent sociaal vaardig en betrouwbaar en hebt affiniteit met de ouderenzorg.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 20 (maximaal € 2.772,02 op basis van 36 uur ofwel een maximaal bruto uurloon van € 17,71)
 • Amarijn kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een pensioen via PFZW, een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder elearning modules van Good Habitz

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je nog wat meer informatie? Je kunt dan contact opnemen met , Teamleider restaurant. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer .


Interesse?

Verstuur dan uiterlijk op 30 juni je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.


Samen voelt beter

Wanneer we beperkt worden door ziekte of ouderdom is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met je 'oude leven'.Functie:afwashulp
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVO Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Afwashulp WVO Zorg 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures