Vacature Belastingadviseurs

Belastingadviseurs in Middelburg

menu

Werken bij Beeke van Belzen

Over Beeke van Belzen

Beeke van Belzen is een jong en modern administratie- en belastingadvieskantoor. Wij helpen ondernemers door hen actuele financiële inzichten , praktijkgerichte advieze n en flexibele ondersteuning te geven.

Met een focus op proactief adviseren, zijn we continue bezig met het perfectioneren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wij omarmen nieuwe technologieën en zijn vergaand bezig met het digitaliseren van (administratieve) processen.

Beeke van Belzen is er voor kleine en middelgrote ondernemers binnen vele sectoren. We hebben een betrouwbare reputatie opgebouwd bij onze klanten maar ook bij andere stakeholders zoals de belastingdienst.

Team

Je komt in een gezellig team terecht met vakmensen. We weten waar we het over hebben. De platte organisatiestructuur en de informele sfeer op het kantoor zorgt voor een prettige dynamiek waardoor jij je gelijk thuis zult voelen.

Uiteraard wordt er tijd en aandacht besteed aan jouw ontwikkeling. Dit betekent dat er voldoende mogelijkheden zijn voor het volgen van vakinhoudelijke trainingen, seminars en opleidingen. Bij Beeke van Belzen geven we jou de ruimte voor je eigen inbreng en ideeën.

Ben jij bezig met een hbo opleiding Finance & Control, Bedrijfskunde of Accountancy? Informeer naar de mogelijkheden voor een stageperiode, werken/leren of een afstudeerstage!Functie:belastingadviseur
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Beeke van Belzen B.V.;BvB vastgoed beheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Belastingadviseurs Beeke van Belzen B.V.;BvB vastgoed beheer 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures