Vacature Bestekschrijver/Kostendeskundige

Bestekschrijver/Kostendeskundige in Middelburg

Rothuizen BouwMeesterPro zoekt een bestekschrijver/kostendeskundige

Opleidingsniveau Afgeronde technische opleiding op HBO-niveau
Aantal uren per week 32 - 40 uur
Standplaats Middelburg (werken vanuit Breda is incidenteel ook mogelijk)
Dienstverband Tijdelijk, na een jaar een vast dienstverband

Wij zijn op zoek naar een bestekschrijver/kostendeskundige die mee wil bouwen aan de ontwikkeling en de verdere groei van ons 90 jarige bestaande organisatie.

Rothuizen BouwMeesterPro realiseert als bouwend architect, risicodragend voor tijd, geld, kwaliteit en proces een gebouw met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.
Rothuizen is met Rothuizen Architecten en Adviseurs werkzaam binnen verschillende disciplines, zoals onderwijs, overheid, (non-)profit en erfgoed. Samen werken we aan complexe en uitdagende, mooie projecten. Circulariteit en duurzaamheid zijn bij ons belangrijke thema's.

 • Als bestekschrijver/kostendeskundige werk je op onze unieke vestiging in Middelburg. Werken vanuit onze unieke vestiging in Breda is incidenteel ook mogelijk.
 • Met jouw kennis en ervaring maak je kostprijsberekeningen in de verschillende ontwerpfases en maak je kostenanalyses en bouwkundige projecten bestekgereed.
 • Als deskundige beoordeel en analyseer je offertes.
 • Je controleert meer- en minderwerk.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van bouwkosten- en investeringsbegrotingen en kostenramingen.
 • Met jouw enthousiasme en oplossingsgericht denken zoek je de samenwerking met andere disciplines binnen Rothuizen en ga je de discussie aan over het maken van ontwerpkeuzes.
 • Samen met je collega's werk je aan uiteenlopende, interessante projecten. Voorbeelden uit de portfolio van Rothuizen BouwMeesterPro: nieuwbouw Joint Research Center Zeeland in Middelburg, nieuwbouw Circulair gebouw voor kind- en jeugdkliniek in Kloetinge, nieuwbouw woonzorglocatie Abel Tasman in Heerhugowaard, nieuwbouw An Noer basisschool in Alphen aan den Rijn en nieuwbouw kantoor De Zeeuwse Verzekeringen in Middelburg.

Jouw profiel

 • Afgeronde technische opleiding op HBO-niveau;
 • Aantoonbare werkervaring en relevante cursussen op het vakgebied ;
 • Proactief en analytisch;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift ;

Wat wij jou bieden

 • Marktconform salaris.
 • Een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 30 vakantiedagen (naar rato dienstverband).
 • Wij kennen een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Wij investeren graag in cursussen en opleidingen die jou helpen je ambities waar te maken, zodat jij kunt groeien binnen onze organisatie.

En verder

 • Een inspirerende werkomgeving in een voormalige bierbrouwerij (vestiging Breda) en een getransformeerde graansilo (vestiging Middelburg).
 • Een sociale werksfeer met een actieve personeelsvereniging die leuke uitjes en borrels organiseert voor haar leden.
 • Je werkt aan innovatieve, duurzame projecten bij een vooraanstaand architectenbureau dat verschillende awards heeft gewonnen voor haar projecten.
 • Wij nodigen je uit om actief en creatief mee te denken in het waarmaken van onze ambities en plannen.

Onze organisatie

Wij zijn Rothuizen Architecten / Rothuizen en houden ons al 90 jaar bezig met het organiseren, vormgeven en bouwen van de wereld om ons heen. Wij bewegen mee met een snel veranderende wereld en werken met een groep gedreven professionals aan de beste oplossing voor elk vraagstuk. Elke dag weer dagen we onszelf uit nieuwe ideeën in te brengen om ambities te realiseren. Circulair Bouwen en duurzaamheid zijn belangrijke thema's voor ons. We willen met ons hele team een steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Samen realiseren wij door heel Nederland inspirerende plekken en mooie gebouwen die op een juiste wijze verankerd zijn in de omgeving. De toegevoegde waarde aan een betere leefomgeving is door professionals uit het vak, meermaals erkend door het winnen van diverse awards. Wij maken plannen haalbaar en zijn tot het einde betrokken bij het resultaat. Wij zijn Waarmakers.

Interesse?

Voor vragen over de vacature, kun je contact opnemen met Irene Gijlstra op: of . Voor meer informatie over Rothuizen Architecten en Adviseurs en Rothuizen BouwMeesterPro, kun je terecht op onze website www.rothuizen-architecten.nl en www.bouwmeester.pro .Functie:bestekschrijver kostendeskundige
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RDH via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Bestekschrijver/Kostendeskundige RDH 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures