Vacature Business Controller

Business Controller in Middelburg

Over de functie

Bij Maandag® ontmoet je een omgeving die de juiste balans biedt tussen diversiteit en stabiliteit. Wij streven ernaar om jou niet alleen een breed scala aan financiële uitdagingen te bieden, maar ook een solide basis waarop je kunt bouwen. Als Business Controller van Maandag® ben je de financiële spil in de optimalisatie van bedrijfsresultaten. 

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een Bachelor of Master in Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Financiën of een vergelijkbare studierichting;
  • Je beschikt over analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen;
  • Je bezit sterke bedrijfsinzichten en hebt een strategische denkwijze;
  • Kennis van financiële wet- en regelgeving is een vanzelfsprekendheid;
  • Je hebt geavanceerde Excel- en data-analysevaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel schriftelijk als mondeling;

Over het bedrijf

Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: grootbanken, grootverzekeraars en verschillende multinationals in voedsel, engineering en- zuivelindustrie.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Business Controller die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:business controller
Startdatum:16-4-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3600 – 5700
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via robbert.vandemortel@maandag.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Business Controller Maandag 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures