Vacature Chauffeur Trekker

Chauffeur Trekker in Middelburg

Denk jij dat je met jouw ervaring en expertise een goede aanvulling voor ons bedrijf bent? Je kunt je motivatiebrief en cv sturen naar

Chauffeur trekker-oplegger

fulltime

Als chauffeur van onze trekker-oplegger combinaties vervoer jij de ladingen die net iets groter, breder en/of zwaarder zijn. Voor dit specialistische transport, voornamelijk in Nederland en Vlaanderen, zetten we graag jouw kennis en ervaring in.

Chauffeur haakarm-containerauto (afzetbakken)

Fulltime of deeltijd

Als chauffeur van onze haakarm-auto's vervoer je diverse afvalstoffen door het zuidwesten van het land. Je haalt en brengt containers bij de klanten en rijdt hiervoor in goed onderhouden materieel. Samen kijken we naar de werkzaamheden die bij je passen en ook een fulltime of deeltijd invulling van deze rol is bespreekbaar.

Nog vragen of liever direct contact?Functie:chauffeur trekker
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wielemaker via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelburg
  2. Chauffeur Trekker Wielemaker 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures