Vacature Data-analist

Data-analist in Middelburg

Juvent

Data-analist

17 mei 2024

Wij zijn Juvent, de Zeeuwse jeugdzorgspecialist. Wij stellen alles in het werk om de hulpvraag van jongeren en ouders zo goed mogelijk te beantwoorden en zoeken een Data-analist om hieraan bij te dragen. Als medewerker van Juvent weet je: jouw werk heeft zin!

Data-analist

24 - 36 uur per week

Ben jij iemand die vanuit grote hoeveelheden data waardevolle overzichten ontwikkelt? Ben jij diegene die Juvent nog beter laat functioneren? Weet jij de informatievoorziening te optimaliseren? Dan zoeken we jou!

Jouw zinvol werk

Je wordt de specialist informatievoorziening. Je vertaalt beleid naar informatievoorziening, om zo bedrijfsbeslissingen van Juvent te ondersteunen. Je bent communicatief sterk en kan goed samenwerken. Daarnaast geef je (mede) vorm aan de informatie- en applicatiearchitectuur en neem je het initiatief tot het verbeteren en stroomlijnen van datasystemen en het drijven van de data-innovatie. Je volgt de ontwikkelingen van Juvent en vertaalt deze naar informatie voor onze organisatie en externe stakeholders.

Je doet dit niet alleen, je werkt binnen het gezellige team Planning en Control. Binnen het team Planning en Control werken we samen aan de optimalisatie van informatievoorziening en werkprocessen. Hierbij heeft ieder zijn eigen aandachtsgebied. In deze functie is het van belang dat je je thuis voelt op het gebied van data(beheer) en tevens oog hebt voor bedrijfskundige/bedrijfseconomische aspecten en de behoeften van de eindgebruikers. Jij vormt de brug tussen business en IT: je houdt rekening met alle aspecten van de bedrijfsvoering.

Jij bent zinvol omdat

Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een relevante opleiding afgerond, zoals hbo Bedrijfskundige Informatica, hbo Bedrijfskunde, hbo Bedrijfseconomie, hbo Business IT en Management. Je bent in staat om in overleg met betrokkenen de kaders van informatievoorziening verder vorm te geven. Bij voorkeur heb je ook ervaring in de (Jeugd)zorg en kennis van wet- en regelgeving op dit gebied. Je bent bekend met procesgericht werken. Je bent analytisch sterk en zoekt graag verbanden. Je bent zeer vaardig met softwareprogramma's, zoals Microsoft Excel en Tableau.

Wat je van ons mag verwachten

Juvent is een goede werkgever die jou het professionele vertrouwen geeft en ruimte creëert voor persoonlijke ontwikkeling. De kwaliteit van onze hulpverlening staat of valt met de kwaliteit van onze medewerkers. Met ons eigen opleidingsprogramma van de Juvent Academie bieden wij onze medewerkers dan ook een grote diversiteit aan vakmodules én persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Je kan ook gebruik maken van e-learning via GGZ Ecademy en GoodHabitz. Zo ondersteunt Juvent in individuele en collectieve ontwikkelbehoeften.

En verder…

  • belonen we jouw zinvol werk conform cao Jeugdzorg en ben je ingeschaald in salarisschaal 10 (minimaal € 3.310,- en maximaal € 4.973,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week);
  • krijg je bovenop je loon 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Ook ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en vergoeding van eventuele tunnelkosten;
  • is jouw gezondheid belangrijk voor ons. Je krijgt toegang tot ons Ju-Fit programma om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven;
  • als thuiswerken mogelijk is in je functie, faciliteren we jou in een goede thuiswerkplek en een vergoeding;
  • ontvang je iedere maand € 20,- bruto van Juvent als tegemoetkoming zorgverzekering;
  • hebben we een actieve personeelsvereniging;
  • nemen we je in eerste instantie aan voor een jaar, met daarna de mogelijkheid op een vaste aanstelling.


Functie:data analist
Startdatum:17-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3310 – 4973
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Juvent via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Data-analist Juvent 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures