Vacature Docent/Ontwikkelaar Global Project and Change Management

Docent/Ontwikkelaar Global Project and Change Management in Middelburg

Docent/ontwikkelaar Global Project and Change Management

Je hebt nog 22 dagen om te sollicteren!

Docent/ontwikkelaar Global Project and Change Management

Je hebt nog 22 dagen om te sollicteren!

Domein Technology, Water & Environment

Middelburg

4.234 - 5.936

PhD

10 jan. 2024


Ben jij een gestructureerde professional die uitblinkt in lesgeven en het ontwikkelen van nieuwe onderwijsprogramma's? Solliciteer dan op onderstaande vacature.

Global Project and Change Management (GPCM) is een relatief nieuwe opleiding die aan de HZ UAS wordt aangeboden. Deze opleiding is één van de slechts twee in zijn soort in Nederland en kenmerkt zich door zijn baanbrekende en innovatieve benadering van onderwijs.

GPCM biedt intensief, uitdagend en disciplineoverstijgend onderwijs, gericht op studenten die een duurzame en inclusieve toekomst willen creëren. We trekken een nieuwe generatie toekomstige changemakers aan die veerkrachtig zijn, verbonden zijn met wereldwijde vraagstukken op het gebied van energie, voedsel, water en vitaliteit, en gedreven om bij te dragen aan vernieuwende oplossingsrichtingen. Dit type student vraagt om een opleiding die ook de grenzen van bestaande onderwijsstructuren en methoden opzoekt en experimenteert met nieuwe manieren om uitdagingen aan te pakken.

Studenten krijgen een breed scala aan kennis over uiteenlopende onderwerpen aangereikt. Deze zijn onderverdeeld in vijf leerlijnen: duurzame samenleving, leiderschap, waardecreatie, systeemtransformatie, onderzoek en innovatie.

We bieden een 4-jarige bacheloropleiding waarin studentgestuurd onderwijs en assessment een belangrijk onderdeel vormen. Verder werken we met programmatische beoordeling en portfolio's, voorzien we studenten van interdisciplinaire praktijkvraagstukken, en vormen we leergemeenschappen met een breder netwerk van organisaties via Living Labs.

Jouw werk als docent/ontwikkelaar

Omdat de opleiding groeit, zijn we op zoek naar een nieuw lid van het GPCM-kernteam van docenten en onderwijsontwikkelaars. We zoeken een collega die de bacheloropleiding GPCM verder kan helpen ontwikkelen om ervoor te zorgen dat deze verankerd is in de huidige wet- en regelgeving en voldoet aan de kwaliteitsnormen van het hoger onderwijs. We zoeken daarom een enthousiaste collega die een creatieve en gestructureerde manier van werken heeft met ruime ervaring in kwaliteitszorg binnen het hoger onderwijs. Daarnaast heb je een masterdiploma en kan je onderwijs verzorgen in een van de volgende vakgebieden: Recht, Beleid, Bestuur of Financiën, (Nieuwe) Economie, of Systeemdenken, Projectmanagement en/of Onderzoeksvaardigheden. Je belangrijkste taken zijn:

 • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling en innovatie van de opleiding.
 • Kwaliteitsborging van cursussen en het curriculum als geheel, met een sterke focus op proces en procedures.
 • Bijdragen aan onderwijsinnovaties zoals continue (programmatische) toetsing.
 • Het verzorgen van inspirerende onderwijsactiviteiten.

Het zit in je

 • Je bent momenteel werkzaam als docent, of hebt minimaal 2 jaar werkervaring als docent in het hoger onderwijs (HBO/ WO).
 • Je hebt kennis van accreditatie- en kwaliteitszorgprocessen, en hebt ideeën hoe het programma verder te ontwikkelen op basis van de feedback van de accreditatieraad.
 • Je bent vaardig in Engels en Nederlands.
 • Je bent toetsbekwaam en in het bezit van een BKE of SKE certificaat.

Bij voorkeur heb je een:

 • relevante Master of PhD;
 • en bij voorkeur werkervaring met (inter)nationale projecten en veranderingsprocessen op het gebied van water, energie, vitaliteit en voedsel. Deze ervaring is zeer welkom.

Groei met ons mee

We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving ook:

 • een tijdelijke aanstelling in de functie van docent, voor de periode van 1 jaar. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte.
 • een bruto maandsalaris tussen de €4234,28 en €5.936,77 (schaal 11 cao hbo) bij een fulltime dienstverband.
 • een eindejaarsuitkering, vakantiegeld én mogelijk een tegemoetkoming in de reiskosten.
 • mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
 • vrijheid en zelfstandigheid in je werk.

Werken bijHZ University of Applied Sciences: de persoonlijke hogeschool


Samen met zo'n 600 medewerkers en 5000 studenten zetten we ons, met vernieuwend onderwijs en onderzoek, dagelijks in voor onze missie; bijdragen aan een betere wereld.

Werken bij de HZ betekent werken in een bruisende community waar alle ruimte is voor unieke ideeën en de ontwikkeling van jouw talenten, zodat jij kunt groeien. Overal staat de deur altijd open, dus je kan zo binnenlopen bij collega's. Want uiteindelijk, doen we het samen. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT'er, P&O-adviseur of financieel manager: samen dragen we bij aan een betere, duurzame wereld. Dat is de kracht van onze persoonlijke hogeschool.

Solliciteren

Denk jij dat jij het nieuwe kernlid van het GPCM team bent dat wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton! Dat kan tot 10 januari 2024.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met programmacoördinator Birgit Dauwe. Je kunt haar bellen op .

Wij werven bij de HZ University of Applied Sciences zelf onze nieuwe collega'sFunctie:docent ontwikkelaar project management
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4234 – 5936
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HZ University of Applied Sciences via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Docent/Ontwikkelaar Global Project and Change Management HZ University of Applied Sciences 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures