Vacature Gedreven Persoon

Gedreven Persoon in Middelburg

Kom jij ons helpen met onze Verkoop ?

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische verkoopteam, waar samenwerking en groei centraal staan? Wij zoeken een gedreven persoon die klaar is om de uitdaging aan te gaan en zich te ontwikkelen tot een specialist in transporteurs en handlingsystemen.

Wat ga je doen ?

Je wordt opgeleid door ons ervaren team, hierdoor leer je alle ins en outs over onze producten en diensten. Van daaruit zul je aanvragen opvolgen, meedenken over technische oplossingen en calculaties maken. Je ziet je oplossingen direct in onze werkplaats! En dit alles binnen een hecht team waarin jouw input wordt gewaardeerd en waar je veel kunt leren van je collega's.

Altijd in beweging

Hoe is het om bij ons te werken ?

Goede vraag! Misschien het makkelijkste als onze collega's het aan je vertellen. Bekijk de video om je toekomstige collega's al een keertje te zien!

Dit bieden

wij jou:

De mogelijkheid om een opleiding te volgen en jezelf verder te ontwikkelen.

Een heel gezellig team

Regelmatig een gezellige borrel of bijeenkomst

Onze

arbeidsvoorwaarden:

Salaris tussen de €2900,- en €3800,-

Een goede, collectieve pensioenregeling

Een bonusregeling, afhankelijk van het bedrijfsresultaat

Wat zoeken wij ?

Als jij affiniteit hebt met techniek, een commerciële instelling hebt en (bijna) altijd een positieve houding weet te behouden, dan ben jij degene die we zoeken!

Ervaring met een ERP systeem is een pluspunt, maar geen vereiste. Belangrijker is dat je enthousiast bent om te leren en te groeien in deze rol. Of je nu een MBO+ of HBO-achtergrond hebt, of relevante ervaring in een vergelijkbare functie, bij ons krijg je de kans om je talenten verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij ?Functie:persoon
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2900 – 3800
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met New Motion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Gedreven Persoon New Motion 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures