GEMEENTEBLADAanvraag vergunning voor de uitbreiding van de woning aan Van Kleffenslaan 241, 4334 HH Middelburg

Aanvraag voor Bestuur | Organisatie en beleid

Zaaknummer: D490186Burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor de uitbreiding van de woningaan Van Kleffenslaan 241 te Middelburg.Waarom publiceert de gemeente Middelburg dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Middelburg aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Middelburg u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente Middelburg een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente Middelburg heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 13 december 2023.Zij neemt daarover waarschijnlijk vóór 7 februari 2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert gemeente Middelburg een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Middelburg. Dit kan via het telefoonnummer (0118) 675 000.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Middelburg. Bekijk alle Bekendmakingen Middelburg in Middelburg.

https://middelburgkrant.nl/bekendmakingen-middelburg/

Deel dit bericht:

Redactie Middelburgkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Middelburgkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Middelburg.

Gerelateerde berichten