Vacature GZ Opleidingsplaats

GZ Opleidingsplaats in Middelburg

Logo Werken bij 's Heeren Loo

 • Ik ben...
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  • Alles over Werken en leren
Logo Werken bij 's Heeren Loo

GZ opleidingsplaats V&O

Ben jij als psycholoog of orthopedagoog toe aan een volgende stap in je carrière? Wil jij een bijdrage leveren aan de vaak complexe diagnostiek en behandeling van psychische problematiek bij mensen met een verstandelijke beperking? Hecht jij waarde aan een goed opleidingsklimaat, stevige begeleiding en goede werksfeer? Lees verder: er komt in het voorjaar van 2025 binnen 's Heeren Loo Zeeland één GZ-opleidingsplaats Volwassenen & Ouderen beschikbaar.

In het kort

 • Middelburg
 • 32 uur
 • 3768 tot 6446 euro
 • nr. 15305

Je kunt reageren t/m 02-06-2024

Jouw recruiter

Contact opnemen

GZ opleidingsplaats V&O

Als PioG ben je tijdens het gehele opleidingstraject in dienst van 's Heeren Loo. De opleidingsplek wordt vormgegeven vanuit een samenwerkingsverband. Dit is in 2025 met PsyQ, onderdeel van Parnassia Groep.

PsyQ, onderdeel van Parnassia Groep, biedt poliklinische zorg voor de meest voorkomende psychische problemen, zoals depressie, angst, trauma en PTSS, en persoonlijkheidsproblematiek. De behandelingen vinden zowel individueel als in groepsverband plaats volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en professionele richtlijnen. Naast langer durende trajecten wordt in de afgelopen jaren ook geïnvesteerd in korter durende, transdiagnostische behandelmethoden.

Binnen 's Heeren Loo ben je onderdeel van expertisecentrum Advisium Zeeland en de vakgroep gedragswetenschappers. Deze vakgroep bestaat uit Orthopedagogen, Orthopedagoog-Generalisten, (GZ-)Psychologen, gedragskundig medewerkers en vaktherapeuten. Binnen de vakgroep zijn specialismen met betrekking tot specifieke doelgroepen ontwikkeld.

Behandeling wordt geboden in de vorm van cognitieve gedragstherapie, EMDR, systeemtherapie, psychotherapie, schematherapie. De behandelingen worden poliklinisch aangeboden, waarbij er vaak intensief wordt samengewerkt met de ambulant begeleider of gezinsbehandelaar die begeleiding-behandeling biedt in de thuissituatie. Ook wordt behandeling geboden binnen de intramurale voorzieningen waar de gedragswetenschapper mediërend bij betrokken is.

Binnen Advisium Zeeland wordt gewerkt in interdisciplinaire behandelteams. Onze dienstverlening wordt zowel ambulant, als binnen intramurale voorzieningen aangeboden. Ook bieden wij poliklinische dienstverlening in Goes, Vlissingen en Middelburg. We werken hierbij intensief samen met onderwijs, andere zorgpartners en gemeenten.

Expertisecentrum Advisium is, met ruim 1200 medewerkers, de grootste kennisorganisatie binnen de VG en de LVG, met over het hele land verspreid een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Hoe ga je helpen?

Bij de start van de opleiding wordt jouw takenpakket samengesteld. Dit gebeurt aan de hand van de opleidingseisen en in overleg met je praktijkopleider. Je gaat in ieder geval actief aan de slag met verschillende soorten diagnostiek en behandelingen. Je werkt onder verantwoordelijkheid van een BIG-geregistreerde collega.

De praktijkopleider is verantwoordelijk voor de concretisering van de opleidingsroute. Zij stelt met jou een opleidingsplan op, bespreekt periodiek de voortgang met je en organiseert supervisie en werkbegeleiding. Ook is zij verantwoordelijk voor de voortgangsevaluaties en geschiktheidsbeoordeling en ondersteunt zij je bij lastige situaties. De opleidingsroute is gebaseerd op een groeimodel, waarin je steeds complexere taken oppakt en groeit in zelfstandigheid.

Je opleidingstraject is twee jaar op fulltime basis. De opleiding volg je bij de RINO Utrecht. De opleiding start in het voorjaar van 2025. Eén dag per week volg je onderwijs en de overige dagen werk je op locatie onder supervisie van de werkbegeleider.

Na het behalen van de opleiding wordt er gekeken naar een uitdagend takenpakket. Je werkt dan mediërend, maar gaat ook zelfstandig therapeutische relaties met cliënten aan. Je takenpakket zal in afstemming met je leidinggevende en/of eerstverantwoordelijke meer worden gedifferentieerd met taken als werkbegeleiding, supervisie, diagnostiek, inhoudelijke projecten en beleidsmatige taken.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Psychologie of Orthopedagogiek aangevuld met werkervaring als gedragswetenschapper.
 • Enige ervaring in het doen van diagnostiek is een pre.
 • Je bent in het bezit van een LOGO-verklaring waaruit blijkt dat je aan de gestelde eisen voldoet.
 • Je bent proactief, evenwichtig en stressbestendig
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Je beschikt over empathisch vermogen

Dit bieden wij

 • 's Heeren Loo vergoedt 100% van de opleidingskosten.
 • De afspraken in het kader van de opleiding worden vastgelegd in een leer-arbeidsovereenkomst, als tijdelijke aanvulling op de arbeidsovereenkomst.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3768,- en maximaal € 6446,- (FWG 60/65) bij een fulltime dienstverband.
 • Het praktijkonderwijs heeft een totale omvang van 2790 uur plus 90 uur supervisie. Om aan het vereiste aantal uren werkervaring te voldoen krijg je een aanstelling van minimaal 32 uur per week gedurende 2 jaar.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Monique Kortenraij (GZ-psycholoog en praktijkopleider), via telefoonnummer .

Voor overige vragen kun je contact opnemen met de afdeling recruitment door even te bellen of een Whatsapp berichtje te sturen naar Chantal van Veldhuizen of , wij helpen je graag verder!

#LI-WV1

Solliciteren

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Advisium

Werkt op di, wo, do en vr

 • Logo Patiëntenfederatie Nederland


Functie:gz opleidingsplaats
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3768 – 6446
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. GZ Opleidingsplaats ’s Heeren Loo Zorggroep 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures