Vacature IJzerwerker/Afbouwer

IJzerwerker/Afbouwer in Vlissingen

Wij zoeken een:

IJzerwerker/afbouwer

Fulltime

Hardinxveld-Giessendam

Werkendam

Vlissingen

Als onderdeel van ons productieteam help jij onze projecten te realiseren. Samen met je collega's zie je het als een uitdaging om de projecten binnen de gestelde tijd en met de juiste kwaliteit op te leveren aan een tevreden klant. Je kan je vinden in de teamgeest om met elkaar werkzaamheden en problemen op te pakken en ook zelfstandig te kunnen werken.

Wat valt binnen je takenpakket?

Je voert zelfstandig opdrachten uit variërend van aftappen en demonteren tot installeren en afmonteren van nieuwe apparatuur.Klein ijzerwerk, sleutelen, (in)meten en het gebruik van hijsmiddelen zijn aan de orde van dag. Je hebt gouden handen en geen klus is voor jou te groot. Aan het eind van de dag laat jij als vakman je werkplek netjes achter en is het gereedschap terug waar het hoort.

Wat heb je nodig om deze functie goed uit te oefenen?

  • Je hebt ervaring in de scheeps- of werktuigbouw of de ambitie om dit te leren
  • Je hebt kennis van reparaties en montagewerkzaamheden

Persoonlijk beschik jij over de karaktereigenschappen:

  • Enthousiasme
  • Een positieve werkhouding
  • Kennis en gevoel met techniek
  • Collegiaal
  • Geen 9 - 5 mentaliteit

Als Holland Shipyards collega kenmerk jij je door betrokkenheid, initiatief, samenwerken en snel kunnen schakelen.

Pas jij binnen het team?

Wij bieden een uitdagende baan aan bij een bedrijf waar je kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar alle ruimte is voor ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden kenmerken zich door diversiteit, van leasefiets tot personeelsfeest en van diverse attenties tot het volgen van een opleiding.

Je standplaats is Vlissingen. Holland Shipyards Group heeft tevens vestigingen in Hardinxveld-Giessendam en Werkendam.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over ons bedrijf

Holland Shipyards Group is een toonaangevend familiebedrijf in de scheepsbouwsector. Als pioniers in duurzame maritieme oplossingen streven we ernaar om de grenzen van engineering en design voortdurend te verleggen. Onze focus ligt op het creëren van geavanceerde, groene vaartuigen, van hybride-, tot volledig elektrische-, en waterstofschepen.
In onze werkomgeving, die zowel open als uitdagend is, moedigen we onze medewerkers aan om initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te dragen. Bij ons word je direct betrokken bij uitdagende projecten, waardoor je snel groeit in je vakgebied en expertise.
Met projecten variërend van ferry's en offshore support schepen tot coasters of binnenvaartschepen, bieden we onze medewerkers een dynamische en veelzijdige werkomgeving. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan de toekomst van duurzame scheepsbouw!


Reageren

Spreekt deze functie jou aan?


T.a.v.
Rivierdijk 436
3372 BW Hardinxveld-Giessendam


Voor vragen kun je ook bellen naar
.Functie:ijzerwerker afbouwer
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Holland Shipyards Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. IJzerwerker/Afbouwer Holland Shipyards Group 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures