Vacature intercedent techniek

intercedent techniek in Middelburg

Functieomschrijving

Beschrijving

Een functie met veel vrijheid, waarin je veel contacten met bedrijven hebt om je kandidaten aan de leukste technische banen te helpen. Klinkt top, toch? Als intercedent techniek bij Randstad ben je dagelijks in gesprek met huidige en (nieuwe) klanten en jouw kandidaten.

Jouw doel: de beste match maken en de kandidaat de leukste baan bieden. Zo maak je de kandidaat blij met zijn nieuwe baan en de klant met de juiste medewerker! 

dit bieden wij jou
 • het bruto maandinkomen ligt tussen de €2550 en €2800 euro. Daarna kun je nog verder groeien in salaris;

 • een benefit budget van 12,347% (waarvan 8,5% vakantiegeld) om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sport of een fiets;

 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

 • een opleidingsaanbod waarin je kunt zwemmen zo groot;

 • alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

wie zijn wij?

Wij zijn Randstad techniek, één van de specialties van Randstad, en richten ons op de bemiddeling van technische vakmensen. Deze vakmensen zijn schaars, daarom werken we altijd vanuit de kandidaat. Voor hen zoeken wij de best passende baan. Randstad techniek is actief binnen verschillende sectoren. Voor deze vacature zal het met name om operators, monteurs en laboranten gaan. Voor deze profielen zoeken wij een nieuwe collega die nieuwsgierig is naar de ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de verschillende bedrijven in o.a. Zeeland!

jouw baan als intercedent techniek

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, dat typeert deze baan. Jij gaat op pad om potentiële opdrachtgevers te leren kennen en je onderhoudt bestaande relaties. Je maakt je sterk voor een goede invulling van vacatures en stelt kandidaten voor bij je (nieuwe) klanten. Doordat je weet wat er speelt in de wereld van werk en de markt goed kent, zien bedrijven jou als een echte sparringpartner. Jouw nieuwsgierigheid en ondernemerschap zorgen ervoor dat je succesvol bent.

Jouw thuisbasis van team techniek is in Zeeland.

 

de functie van intercedent techniek

 • je verantwoordelijkheid is om nieuwe klanten te binden en relaties te onderhouden. Het overgrote deel van je tijd ben jij op pad om dit te bewerkstelligen!
 • je biedt kandidaten aan bij je (nieuwe) klanten en je begeleidt ze op weg naar én tijdens hun nieuwe) baan;
 • je lost complexe klantvragen op, waarbij de nadruk ligt op sales en het plaatsen van kandidaten;
 • je stelt prioriteiten. Je bent ondernemer en verantwoordelijk voor je eigen succes;
 • je krijgt de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf voortdurend te verbeteren via ons
 • eigen opleidingsprogramma. 
 

dit heb jij in huis

Je bent een gedreven en sales georiënteerde collega, die niet bang is om deze uitdaging aan te gaan. Iemand die elke dag met veel energie en positiviteit aan de slag gaat. Je laat je niet uit het veld slaan en bent een stevige gesprekspartner voor je klanten. Verder:

 • hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur enige stage- of werkervaring in een commerciële functie;
 • interesse in de technische branche;
 • ben je een makkelijke prater en sta je stevig in je schoenen;
 • ben je 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar;
 • in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.
ben jij onze nieuwe collega? 

Zie jij jezelf bij ons aan het werk? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren.

Wil je eerst antwoord op je vragen? Mail of bel dan naar Marcus Oosterlee, talent acquisition specialist, via marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 06-20771505

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. Functie:intercedent techniek
Startdatum:22-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad Nederland via marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 31620771505. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. intercedent techniek Randstad Nederland 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures