Vacature Junior Constructeur

Junior Constructeur in Middelburg

Junior constructeur

Vestiging
Middelburg


Richting
Architectuur en Bouw


Wil jij het verschil maken, nu, morgen en in de toekomst?

"Ons team met adviseurs, constructeurs en projectleiders zijn betrokken bij complexe projecten voor de overheid, Industrie, Mobiliteit, Utiliteit, Civiel, en industrie. Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan het beter, mooier en veiliger maken van de omgeving waar jij woont, werkt of recreëert. Kom jij ons helpen om deze ambitie waar te maken? Wij zijn een fijn en professioneel team die jou de ruimte, begeleiding en uitdagende projecten biedt om je tot een professional binnen onze dynamische afdeling te kunnen ontwikkelen.

"

Voor ons team in Middelburg zoeken we een junior constructeur. Ons team maakt onderdeel uit van de business unit Bouw. Wij begeleiden jaarlijks tal van uitdagende en aansprekende projecten als:

 • De nieuwbouw of renovatie van waterzuiveringen pompgebouwen etc.
 • Het ontwerpen en onderzoeken van attracties voor een pretpark.
 • De renovatie van een theater.
 • Transformatie van bestaand vastgoed.
 • De nieuwbouw van diverse civiele kunstwerken.
 • Nieuw-, verbouw, inspecties van stations.
 • Het constructief onderzoeken van duurzaamheidsmaatregelen.
 • En nog veel meer.

Vanwege de internationale en multidisciplinaire organisatie van Sweco wordt er nauw samengewerkt met andere afdelingen (nationaal en internationaal en met andere externe partners in de bouw. De focus van onze projecten ligt op het duurzaam realiseren van bouwwerken van de toekomst.

Als (junior) constructeur bij Sweco kun jij die gene zijn die het verschil gaat maken. Wij staan klaar om samen met jou en onze klanten de bouwopgave van de toekomst aan te gaan. Een opgave in de bouw die continue in beweging is. Zo staan we gezamenlijk voor o.a. verduurzaming en digitalisering.

Je start als junior constructeur en samen met jou plannen we de route van jou toekomst. Onder begeleiding start je met makkelijke ontwerp werkzaamheden en stap voor stap groei je binnen de afdeling Bouw door. Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van complexe constructies voor uitdagende projecten. Je zorgt voor het constructieve ontwerp inclusief de detailberekeningen van ontwerp tot uitvoering. Hierbij wordt je intensief begeleid door collega's en werk je nauw samen met collega's van andere disciplines.

Dit is wat jij meebrengt

 • Afgeronde technische hbo- of wo-studie richting Bouwkunde of Civiele Techniek;
 • Kennis van Revit en/of Tekla;
 • Ondernemend, resultaatgericht en samenwerkingsgericht;
 • Creatief, communicatief en sociaal vaardig;
 • Zelfstandig, maar je kan ook in een team werken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Dit is wat je van ons kunt verwachten

 • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
 • Een moderne en hybride werkomgeving die bruist, verschillen omarmt en persoonlijk leiderschap stimuleert
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien
 • Een hecht team met de beste mensen
 • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand

Dit is wat we jou bieden

Bij Sweco zit je goed. En dit mag je van een koploper verwachten. Je verdient een goed salaris en ontvangt 32 vakantiedagen, een thuiswerkvergoeding, vakantietoeslag, een circulaire thuiswerkplek en een uitstekende pensioenregeling. Daarnaast krijg je bij Sweco veel regie. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. We vertrouwen erop dat jij zelf goede en duurzame keuzes maakt.

Verder heb je binnen ons moderne arbeidsvoorwaardenpakket zelf de keuze om duurzaam je reisbewegingen in te richten en zeer ruime ontwikkelmogelijkheden binnen onze Sweco Academy.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je gezond blijft en met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika's, ons sportaanbod, zomerbarbecues en activiteiten vanuit Jong Sweco en personeelsverenigingen.

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button 'solliciteer'. We kijken uit naar je cv en motivatie!
Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Michel van Aert, teammanager via of . Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan via of .

LinkedIn bekijken

 • Over Sweco

Met oog voor de versnellende kracht van digitalisering en het perspectief van een groene en duurzamere samenleving. Sweco is Europa's grootste architecten- en ingenieursadviesbureau, met een omzet van circa 2,2 miljard euro en genoteerd aan de Nasdaq Stockholm. www.swecogroup.com .Functie:constructeur
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sweco via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelburg
 2. Junior Constructeur Sweco 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures