Vacature Junior recruiter

Junior recruiter in Middelburg

Over de functie

Net afgestudeerd? Toe aan je eerste echte ''Grote Mensen Baan''?

En wil jij werkzoekenden binden aan Maandag® en linken aan gave projecten in de regio?

Ben je prestatiegericht en heb je een beetje druk nodig om gefocust te blijven in je werk?

Dan ben jij de recruiter die we zoeken!

Dan bieden wij jou:

-         Salaris tussen de 2800 tot 3400 bruto per maand

-         Bonusregeling (individueel, ongelimiteerd, per maand)

-         Flexibel verlof

-         Opleidingsmogelijkheden

-         De gezelligste collega's

-         Vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenregeling

Binnen deze functie ben je een matchmaker tussen medewerkers en organisaties in de publieke sector. Jij weet wat de professional zoekt in zijn of haar volgende baan en weet dit moeiteloos te vertalen naar de accountmanager waar je nauw mee samen werkt. De accountmanager heeft zijn of haar werk aan de klantenzijde gedaan en samen brengen jullie het werkgeluk van werkend Nederland naar een hoger niveau! Naast de instroom van professionals ben je ook verantwoordelijk voor de doorstroom en uitstroom. Je begeleidt professionals tijdens hun project en geeft informatie over arbeidsvoorwaarden, verlof, uren en cursussen.

Functie eisen

Bij Maandag® zijn we vooral geïnteresseerd in wie jij bent als persoon en wat jou drijft in werk. We hangen daar geen specifieke opleiding of werkervaring aan. Wel verwachten we dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent en bereid bent om te leren. Natuurlijk beschikken onze Maandag® Recruiters over competenties die nodig zijn in hun werk.

We zoeken prestatiegerichte doorzetters met een dosis humor om de mindere momenten mee weg te lachen.

Over het bedrijf

Maandag® is dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden. Met 46 vestigingen in 15 steden zijn we al meer dan 30 jaar leidend binnen het publieke domein en groeien we hard binnen de commerciële sector. Dit doen we samen met 5.200 professionals in de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, engineering, finance, HR en communicatie.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Junior recruiter die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Arbeidsbemiddelaars en uitzendbureaumedewerkers
Startdatum:24-4-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3400
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via franklin.vananrooij@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Junior recruiter Maandag 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures