Vacature Junior Verkoper Keuken en

Junior Verkoper Keuken en in Middelburg

Junior Verkoper Keuken en/of Sanitair

Verkoop Grando Middelburg Fulltime / Parttime

Ben jij een gedreven junior verkoper en staat bij jou de klant centraal? Wil jij je commerciële talenten ontwikkelen bij een unieke organisatie? Lees dan verder, want wij zoeken voor Grando Keukens | Badkamers Middelburg een junior verkoper Keuken en/of Sanitair.

Wat zoeken wij

Het betreft een parttime of fulltime functie. Je hebt minimaal een MBO diploma richting commercie of retail. U bent in het bezit van een rijbewijs (B) en u heeft bij voorkeur een eigen auto. Je hebt minimaal een MBO diploma richting commercie of retail.

Wij zijn op zoek naar commerciële talenten. Als junior verkoper adviseer je klanten op een inspirerende en klantvriendelijke wijze bij de aanschaf van een keuken en / of badkamer. Je verrast klanten met jouw creativiteit en zet hun wensen om in een passend ontwerp. Vanzelfsprekend heb je een passie voor keukens, sanitair en interieur en kun je deze passie op een enthousiaste manier overbrengen op de klant.

De juiste drive, commerciële ervaring en motivatie zijn belangrijk. Je bent creatief en oplossingsgericht. Teamwork en collegialiteit zijn van groot belang. Werken op zaterdag en feestdagen vind je geen probleem, want je weet dat dit dé dagen zijn waarop jij kan scoren.

Wat bieden wij

In een hecht team weet je een sfeer te creëren waardoor het voor de klant een feest wordt een keuken of badkamer te kopen. Al je commerciële vaardigheden kun je bij ons kwijt, net als je passie voor ontwerpen keukens en badkamers. Je krijgt van ons alle middelen , een mooie innovatieve collectie, goed opgeleide collega's en een prachtige vernieuwde winkel om dit te realiseren.Functie:keukenverkoper
Startdatum:7-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Grando Keukens via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Junior Verkoper Keuken en Grando Keukens 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures