Vacature Juridisch Adviseur

Juridisch Adviseur in Middelburg

Over de functie

Als Juridisch Adviseur geef je advies aan bestuurders, domeindirecteuren, teammanagers en medewerkers over juridische vraagstukken. Juridisch ben je breed inzetbaar. Je beschikt over een goede kennis van het bestuursrecht en aantoonbare kennis van diverse vakgebieden. Je adviseert en ondersteunt bij het opstellen van juridische correspondentie, contracten, besluiten en gemeentelijke wet- en regelgeving. Het betreft o.a. vraagstukken over bestuursrecht, advisering over en begeleiding van verzoeken o.b.v. de Wet open overheid, toepassing van de Gemeentewet, de Algemene Plaatselijke Verordening, gemeenschappelijke regelingen en andere adviesvragen vanuit de organisatie. 

Functie eisen

Dit vragen wij van jou als Juridisch Adviseur:

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als juridisch adviseur of binnen een soortgelijke rol;
 • Gemeentelijke ervaring is hierin een pre;
 • Hbo of wo geschoold;
 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

Dit biedt Maandag® jou:

 • Een (vast) dienstverband bij Maandag®. En vanuit deze prettige positie de mogelijkheid om verschillende opdrachten aan te nemen;
 • Schaal 9-11 conform gemeente CAO, max. €6.663,- op basis van 40 uur
 • Eindejaarsuitkering van 6,75%;
 • Hybride werken en een reiskostenvergoeding van €0,23 per km;
 • Ook mogelijk op ZZP-basis.

Over het bedrijf

Bij Maandag® kan elk jaar er anders uit zien: korte opdrachten, langdurige projecten en detavast constructies. Binnen ons netwerk aan gemeenten en overheidsinstanties zit er voor jou als Juridisch Adviseur zeker een passende plek bij waar jij je specialisme kan toepassen. En dit alles met de zekerheid van een (vast) dienstverband bij Maandag®. Voor vragen over de vacature kan je bellen naar 0651185563 of mailen naar franklin.vananrooij@maandag.nl.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Juridisch Adviseur die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:juridisch adviseur
Startdatum:16-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3686 – 6663
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via franklin.vananrooij@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Juridisch Adviseur Maandag 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures