Vacature Kinderhulp

Kinderhulp in Middelburg

Wijzig contrast

Donker thema

DFMcentraal.nl

Europa Kinderhulp zoekt vakantiegezinnen in Friesland.

Europa Kinderhulp zoekt vakantiegezinnen in Friesland!

Iedere zomer logeren er kinderen uit verschillende Europese landen bij Friese gezinnen. Deze kinderen kunnen, om wat voor reden dan ook, een onbezorgde vakantie gebruiken. De vakanties zijn heel waardevol voor de kinderen, maar ook een bijzondere belevenis voor de vakantiegezinnen. Stichting Europa Kinderhulp is daarom op zoek naar gezinnen die hun huis en hart willen openstellen om een kind bij hen thuis uit te nodigen.

Buitenlandse kinderen
De kinderen komen uit België, Duitsland en Frankrijk of Nederland. Zij komen voor ongeveer twee weken vakantie vieren. De leeftijd van de kinderen is ongeveer tussen de 5 en 12 jaar oud. Dat een vakantiegezin nauwelijks Frans of Duits spreekt, hoeft geen belemmering te zijn. Ruim zestig jaar ervaring leert ons dat je met handgebaren, pen en papier of een vertaalapp een heel eind komt!

Mocht de taal wel een barrière zijn, wij zoeken ook nog vakantiegezinnen voor Nederlandse en Belgische kinderen.

Meivakantie
Het is dit jaar in Friesland voor het eerst mogelijk een Nederlands kind in de meivakantie uit te nodigen. De bedoeling is om de kinderen twee korte vakanties aan te bieden. De kinderen komen dan 5 dagen in de meivakantie en 10 dagen in de zomervakantie bij hetzelfde vakantiegezin.

Interesse om gastgezin te worden? Kijk op: www.europakinderhulp.nl/vakantieouders


Reacties

Noodoproep. Europa Kinderhulp zoekt nog 20 vakantiegezinnen

Europa Kinderhulp zoekt nog twintig vakantiegezinnen. Met de zomervakantie in aantocht doet Europa Kinderhulp een noodoproep. Er is een tekort aan vakantiegezinnen voor kansar...

18 april 2024

Toekomst buurttuin Sleat-Wikel onzeker

Buurttuin Sleat-Wikel is begonnen met het nieuwe seizoen. Tegelijkertijd met deze vruchtbare start is er onzekerheid ontstaan over de toekomst. Wat is er aan de hand? Medio...

4 april 2024

Team Oudega Slimste dorp van Gaasterland 2024

Op vrijdag 23 februari 2024 was Wijckel organisator en gastheer van de finale van "Het slimste dorp van Gaasterland". In 6 van de 7 deelnemende dorpen hadden al voorrondes pla...

28 februari 2024

  • Versie v8.98.1-87114e


Functie:kinderhulp
Startdatum:17-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Europa Kinderhulp via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Kinderhulp Europa Kinderhulp 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures