Vacature Manager Ondersteuning Thuis

Manager Ondersteuning Thuis in Middelburg

Sluiten Wil je graag werken in je vakantie?
Wil jij vakantie vieren, maar ook betekenisvol werk doen deze zomer? Met een goed salaris en flexibele uren die passen in jouw agenda? Lees snel verder!
Klik hier!

Manager Ondersteuning Thuis

Jouw werk

Ben jij een gedreven bruggenbouwer met bevlogenheid voor onze doelgroepen en respect voor diversiteit en inclusiviteit? Heb je een passie voor kwalitatieve zorg en ben je in staat om strategisch beleid om te zetten in concrete acties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WVO Zorg en Zorgstroom hebben onlangs hun krachten gebundeld en gaan samen verder onder de naam Amarijn. Hiermee zijn we een toekomstbestendige organisatie geworden die zich richt op het leveren van hoogwaardige zorg op fijne locaties en bij mensen thuis. Dit maakt ons tevens een stevige en aantrekkelijke werkgever met volop kansen voor medewerkers, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en maatwerk. Denk daarnaast ook aan de mogelijkheid om te specialiseren en het inzetten van innovaties. Amarijn heeft 23 locaties verspreid over Walcheren, variërend van woonzorgcentra en hospices tot thuiszorg. Met ongeveer 3.000 collega's en nog eens 800 vrijwilligers die zich inzetten voor de beste zorg voor onze cliënten en bewoners. Samen staan we voor een uitdagende periode waarin we met elkaar bouwen aan onze nieuwe organisatie met kernwaarden; Samen, Thuis voelen, Eigen regie en Positief als leidraad. We zijn op zoek naar een manager die deze kernwaarden niet alleen begrijpt, maar ook actief ondersteunt en bevordert binnen het team.

Binnen de sector Zorg en Ondersteuning Thuis staat zelforganisatie centraal waarbij deskundige professionals de ruimte en het vertrouwen krijgen van de manager om het werk naar eigen inzicht, maar binnen de afspraken uit te voeren. Als manager Ondersteuning Thuis werk je nauw samen met de zelforganiserende teams om het strategisch organisatiebeleid te vertalen naar het zorgonderdeel Ondersteuning Thuis. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en bewaken van het tactisch (zorg)beleid.

Je bent bekwaam is in het opzetten en onderhouden van zowel interne als externe samenwerkingsverbanden om de continuïteit, ontwikkeling en innovatie van onze zorg- en dienstverlening te waarborgen. Je legt en onderhoudt relevante netwerken met partners die cruciaal zijn voor Amarijn, en neemt deel aan belangrijke overlegplatforms. Tevens analyseer je externe netwerkontwikkelingen om kansen en bedreigingen te identificeren en vertaalt deze naar implicaties voor het externe en interne beleid van Amarijn.

In deze uitdagende rol krijg jij de kans om met een coachende, faciliterende en verbindende leiderschapsstijl het zorgonderdeel Ondersteuning Thuis te leiden, waarbij je ruimte en mogelijkheden biedt voor groei en ontwikkeling van de medewerkers. De manager Ondersteuning Thuis ontvangt leiding van de sectormanager Zorg en Ondersteuning Thuis en geeft (in)direct leiding aan de teams thuisbegeleiding, dagbesteding en huishoudelijke ondersteuning. Ook fungeer je als aanspreekpunt voor de medewerkers van de Naerebout Combinatie en Zeeuws Schoon. Daarnaast adviseer je de sectormanager Zorg en Ondersteuning Thuis.

Jij bent iemand die de missie, visie en kernwaarden van onze organisatie kan uitdragen en hierbij draagvlak kan creëren voor de uitvoering van het strategisch meerjarenbeleid. Als manager houd jij je onder andere bezig met het bewaken van de kwaliteit van de geleverde zorg en je zorgt je voor een verantwoorde, kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting binnen het zorgonderdeel. Indien nodig stuur je op een coachende manier bij en zorg je voor een optimale uitvoering van het personeelsbeleid.

Wat bieden wij?

 • Een salaris conform de cao VVT, inschaling voor de functie van Manager Ondersteuning thuis in FWG 65 (maximaal €6.583,78 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
 • Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
 • Heb je een zorgverzekering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen
 • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een meerkeuzesysteem met mooie opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten
 • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico's van arbeidsongeschiktheid.

Wat breng jij?

 • Hbo-plus werk- en denkniveau aangevuld met een managementopleiding
 • Aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie
 • Het vermogen om draagvlak te creëren binnen de organisatie en gericht op samenwerking
 • Uitgebreide kennis van wet- en regelgeving binnen de zorgsector en het sociaal domein, en bekendheid met de politieke dynamiek in de regio
 • Je bent bedreven in het leggen van contacten en het opbouwen van netwerken
 • Sociale vaardigheden zoals overtuigingskracht en onderhandelingsvaardigheden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met via (maandag tot en met donderdag). Heb je belangstelling voor deze uitdagende functie? Solliciteren kan tot en met 2 juni 2024. De gesprekken zijn gepland op vrijdag 20 juni 2024. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Dit assessment is niet alleen bedoeld om talenten in beeld te brengen en geschiktheid voor de functie te toetsen, maar ook om inzicht te krijgen in competenties die complementair kunnen zijn aan die van je toekomstige collega's.

Wat bieden wij?

 • Een salaris conform de cao VVT, inschaling voor de functie van Manager Ondersteuning thuis in FWG 65 (maximaal €6.583,78 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
 • Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
 • Heb je een zorgverzekering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen
 • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een meerkeuzesysteem met mooie opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten
 • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico's van arbeidsongeschiktheid.


Functie:manager ondersteuning thuis
Startdatum:9-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:6583 – 6583
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgstroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Manager Ondersteuning Thuis Zorgstroom 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures