Vacature Medewerker Broodjeszaak

Medewerker Broodjeszaak in Middelburg

't Smoske

  • Werken bij 't Smoske

Home / Werken bij 't Smoske / Medewerker Broodjeszaak

Medewerker Broodjeszaak

Medewerker Broodjeszaak [ 24 - 40 uur ]

Voor onze vestigingen Vlissingen, Middelburg en Goes zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.

Als medewerker bij 't Smoske bereid je onze vers belegde baguettes. Je helpt onze klanten en doet diverse werkzaamheden zoals bijvoorbeeld kassawerkzaamheden, bediening en het snijden van verse groenten.

We zouden graag enthousiaste collega's zien die onze klanten met een glimlach de deur uit laten gaan. Ook vinden we het belangrijk dat je goed in teamverband kan werken en moet je flexibel zijn om een dag in het weekend te komen werken.

't Smoske biedt jou het hele jaar werk binnen een leuk divers team. Voor de ambitieuze collega's hebben wij doorgroeimogelijkheden tot misschien ooit wel het runnen van jouw eigen vestiging. We belonen naar jouw inzet en voorzien je elke werkdag van een heerlijke "smos" als lunch.

We hopen binnenkort met je kennis te maken, dit kan via een mail naar of stuur je aanmelding via onze sollicitatie pagina op de website.Functie:medewerker broodjeszaak
Startdatum:31-3-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met t Smoske via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelburg
  2. Medewerker Broodjeszaak ’t Smoske 31-03-2024

Bekijk ook andere vacatures