Vacature Mentor-docent Vrijeschool

Mentor-docent Vrijeschool in Middelburg

 • Vestigingen
  • Bestevaêr
   • Over deze vestiging
  • Van de Perre
   • Over deze vestiging

 • Menu

Mentor-Docent Vrijeschool

Kruimelpad

 1. Mentor-Docent Vrijeschool

CSW Bestevaêr vrijeschool zoekt voor het schooljaar 2024-2025 een mentor-docent voor 0,6 fte.

Over CSW:
CSW is een brede Christelijke scholengemeenschap die onderwijs aanbiedt op verschillende niveaus, waaronder vmbo b/k, mavo, havo, atheneum en gymnasium. De school heeft drie vestigingen, waarbij CSW Van de Perre en CSW Toorop College zijn gevestigd in Middelburg, en CSW Bestevaêr in Vlissingen. Elke vestiging heeft zijn eigen unieke sfeer, cultuur en karakteristieken.

Over Bestevaêr:
CSW Bestevaar is een kleinere locatie met ruim 400 leerlingen en biedt twee inspirerende onderwijsconcepten onder één dak: Gepersonaliseerd Leren (GPL) en vrijeschoolonderwijs. Bij CSW Bestevaêr geloven we dat iedereen het in zich heeft om op een eigen manier te leren en zijn of haar kwaliteiten te ontdekken, mits zij gelijke kansen krijgen.
Bij de vrijeschool ligt het accent op leren met hoofd (denken), hart (beleven) en handen (doen). Naast de cognitieve ontwikkeling is er veel aandacht voor de kunstzinnige ontwikkeling en de persoonsvorming van de leerling. We gaan ervan uit dat ieder kind in ontwikkeling is.

Wij vormen een professionele leeromgeving waarin we ons focussen op onderwijsontwikkelingen en het gezamenlijk leren, met bijzondere aandacht voor de individuele leerling. Je maakt deel uit van het docententeam; zowel van de vrijeschool, als van het volledige team van CSW Bestevaêr.
In de vrijeschool worden naast kennisgerichte vakken ook veel kunstzinnige vakken gegeven. Het Periodeonderwijs vormt het anker van de dag. De vrijeschool is onderdeel van CSW-Bestevaêr en heeft op dit moment drie leerjaren (7e, 8e en 9e klas). De klassen zijn heterogeen samengesteld (mavo, havo, vwo).

Over de functie:
Als docent op de vrijeschool doe je meer dan alleen lesgeven op jouw vakgebied. Je begeleidt de leerlingen in hun leerproces en stimuleert hun groei naar volwassenheid. Je gaat hierbij uit van het vertrouwen dat iedere leerling in ontwikkeling is. Je lessen geef je vorm vanuit het principe van hoofd, hart en handen. Als mentor geef je periodelessen in leerjaar 7, 8 en 9 en verzorg je het mentoruur aan je eigen klas. Daarnaast geef je ook vaklessen op jouw vakgebied als docent, afhankelijk van je achtergrond en bevoegdheid. We horen graag waar jouw expertise zit!

Wat wij bieden:
• Een energiek en inspirerend team, waarin ieders bijdrage welkom is.
• Een organisatie met een heldere toekomstvisie en concrete ontwikkelingen
• Een verantwoordelijke en afwisselende functie met ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng
• Samenwerking met professionals binnen een onderwijsteam en een vaksectie
• Individuele begeleidingsmogelijkheden en ruimte voor deskundigheidsbevordering. Want niet alleen de ontwikkeling van de leerling staat centraal; jouw ontwikkeling is net zo belangrijk!
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Voortgezet Onderwijs, daaronder valt onder andere 8% vakantie-uitkering, 8,33% eindejaarsuitkering, pensioenopbouw bij ABP en mogelijk reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer.
• Regelingen waaronder bedrijfsfitness en een fietsregeling.

Contact:

Deze kun je richten aan de afdeling HR, per mail via onder vermelding van de vacaturenaam.


CSW Bestevaêr (vrijeschool)

0,6 fte

Contactpersoon

Voor vragen over de vacture kunt u contact opnemen met:Functie:mentor docent vrijeschool
Startdatum:18-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelburgkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelburgkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelburg
 2. Mentor-docent Vrijeschool Stichting voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren 18-04-2024

Bekijk ook andere vacatures